Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2085 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 06:13

Mardinde C-4 patlayıcı Diyarbakırda taciz ateşi

Büyüt
Küçült
Mardinde C-4 patlayıcı Diyarbakırda taciz
Politika Haberleri › Mardinde C-4 patlayıcı Diyarbakırda taciz ateşi haberi

Mardinde sınır bölgesinde Suriyeden Türkiyeye yasa dışı geçiş yapmak isteyen Suriye uyruklu 8 kişi güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklama göre, 8 kişinin yakalandığı bölgede yapılan aramada 1,5 kg C-4 patlayıcı madde ve 4 adet elektrik düzenekli fünye bulundu. Genelkurmaydan yapılan başka bir açıklamada ise Diyarbakırda Silvan Baraj inşaatına iş makinesi taşıyan bir TIR ile onun emniyetini sağlayan askeri konvoya teröristlerce silahlı saldırıda bulunulduğu, güvenlik güçlerinin de saldırıya ateşle karşılık verdiğini bildirdi. Güvenlik güçlerinin ateşi üzerine, teröristlerin ateşi sona erdi. Terörist saldırı sonucu taktik tekerlekli zırhlı kobra aracına 15 mermi isabet etti.

Bingölde askeri araç devrildi

Öte yandan Bingölün Genç İlçesinde görev dönüşü içerisinde askerlerin bulunduğu Kobra tipi zırhlı aracın devrilmesi sonucu 1i ağır olmak üzere 12 asker yaralandı. Yaralı askerler, helikopterler ve ambulanslarla bölgeden alınarak, Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024