Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2068 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2015 - 05:53

Latif Erdoğan: Kaset iftirası Yeşilin iddiası

Büyüt
Küçült
Latif Erdoğan: Kaset iftirası Yeşilin
Politika Haberleri › Latif Erdoğan: Kaset iftirası Yeşilin iddiası haberi Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) eski Başkanı Latif Erdoğan, kaset iddialarıyla ilgili ifadesini A Haberde dile getirdikten sonra spekülasyonlara ilişkin konuştu.
Haber Merkezi

Latif Erdoğan, kaset iddiasının kendine ait değil, GYV Başkanı Mustafa Yeşile ait olduğunu ifade etti. 

2011de Yeşil kasetten bahsetti

Suçlamalara cevap veren Latif Erdoğan, daha önce TVde canlı yayında dile getirdiği kaset ifadesinin gerçeklerini şu sözlerle anlattı: “2011 Ocak ayında Hür Adam filminin galasına Kemaleddin Özdemir de geldi sohbet ettik. Özdemirin cemaatle o sıralarda ilgisi kesilmişti, görüşmek de yasaklanmıştı. O hafta içinde, GYV odama Vakıf Başkanı Mustafa Yeşil geldi. Kemalettin Özdemir hakkında bazı akıl almaz iddialarda bulundu. Beni ikna etmediğini anlayınca da, ‘Elimizde belgeleyen kaseti var, istersen izle, diyerek çantasından kaseti çıkarmaya yeltendi. Ben de, ‘Gerek yok, bir mümin böyle durumlarda bu apaçık bir iftiradır demelidir ve ben de öyle diyorum diyerek konuyu kapattım.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024