Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2472 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 06:31

Latif Erdoğan: Bu belgeler Gülenin bitişidir

Büyüt
Küçült
Latif Erdoğan: Bu belgeler Gülenin
Politika Haberleri › Latif Erdoğan: Bu belgeler Gülenin bitişidir haberi Masonluk belgesi deprem etkisi yaratırken ikinci şok geldi. 1960da gezici Vaiz Salih Cemal Esirgerin, Diyanete yazdığı mektup yayınlandı. Mektupta; Gülenin, ajan gibi çalıştığı, Yahudi cemaatinden çantayla para aldığı ve kendini mehdi ilan ettiği yazıyor.

Türkiyenin gündemine bomba gibi düşen masonluk belgesi geniş yankı uyandırdı. Yeni Şafakın, Fethullah Gülen hakkında yayınladığı masonluk belgesinin gerçek olduğunu söyleyen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan, Zaman Gazetesinin şu ana kadar belgeleri yalanlayamadığına özellikle dikkat çekti. Ülke TVde yayınlanan “Söz Bitmeden” programında konuşan Erdoğan şunları kaydetti; “50 yıldır onu tanıyan biri olarak mason olmasını ona yakıştıramadım. Benim de teyit ettirdiğim bu belgeler yüzde 90 gerçek. Yüzde 10luk opsiyonu tekzip edip, delillendirmesine bağlıyorum. Ancak Zaman Gazetesinin şu ana kadar yaptığı açıklamalar tekzip niteliği taşımıyor. Yalanlayamıyor. Yeni Şafakın yayınladığı belgelerin çürütülmesi lazım... Bunu şu ana kadar çürütemediler.

‘Kimsenin yüzüne bakamaz

Masonluk belgesinin milat olduğunu ve Gülenin artık yanındakilerin yüzüne bile bakamayacak hale geldiğini belirten Erdoğan; “Gülenin ne olduğunu herkes gördü. Bu belgeler artık Gülenin, dini açıdan da bitişi demektir. Gülenin hayatını yazmış biri olarak şok oldum. Saf temiz duygularla 50 yıldır insanların yaptığı tüm emekleri mahvolmuştur. İslami dava adına Gülen diye birisi artık yoktur. Gülenin arkasında kıldığım namazları kaza etmek zorundayım” dedi.

Ajan gibi çalışıyor

Fethullah Gülenle ilgili mason haberlerini yayınlayan Yeni Şafak, yeni belgeler açıkladı. Gülenin 1960taki faaliyetlerinden şüphelenen ve olayları yakın takibe alan gezici Vaiz Salih Cemal Esirgerin, Diyanete yazdığı mektubu yayınlayan Yeni Şafak, Gülenin yahudi cemaatiyle ilişkilerinin oldukça eskilere dayandığını ortaya çıkardı. Gezici Vaiz Esirgen, Gülenin karanlık ilişkilerini İzmir Kestanepazarında görev yaptığı 1960lı yıllarda fark etmiş ve Diyanet İşleri Başkanlığına bir mektup yazarak Fethullah Gülenin faaliyetlerine yönelik tedbir alınmasını istemiş .

YAHUDİDEN ÇANTA DOLUSU PARA

Fethullah Gülenin, Yahudi cemaatiyle özel ilişkileri olduğuna yerveren mektupta, Gülenin, Ekrem isimli şahıstan çanta içinde para aldığını, bunu da öğrencilerin barınma, yiyecek, kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak için Yahudi cemaatinin her ay derneğe bağışta bulunduğu anlatılıyor. Mektup, kendini Mehdi ilan eden Gülenin ajan gibi çalıştığına da dikkat çekiyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024