Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1956 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Kutlu Doğum bir araya getirdi

Büyüt
Küçült
Kutlu Doğum bir araya
Politika Haberleri › Kutlu Doğum bir araya getirdi haberi

Peygamberimizin dünyaya teşrifleri sebebiyle düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve muhalefet parti liderlerini de bir araya getirdi. Diyanet İşleri Başkanı Görmez, İslamın kardeşlik dini olduğuna vurgu yaparak, dünyanın buna muhtaç olduğunu söyledi.

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” Temalı Kutlu Doğum Programı Cumhurbaşkanı Erdoğanla birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu ve muhalefeti de bir araya getirdi.

İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen programa ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlunun ardından programın düzenlendiği salona Başbakan Ahmet Davutoğlu giriş yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Davutoğlu protokolde tokalaştıktan sonra yerlerine geçti. Dakikalar sonra salona vatandaşların alkışları eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan giriş yaptı. Bu sırada Kılıçdaroğlu ayağa kalkarak ceketini ilikledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başbakan Davutoğlu ve tüm protokol ile tokalaşarak yerini aldı. 

MUHALEFET DE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlunun da aralarında bulunduğu davetlilerle tokalaştı. Programın sonunda ise Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Cumhuraşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlunu sahneye davet ederek, gül verdi. Kılıçdaroğlu, kendisine gül uzatan Diyanet İşleri Başkanını uyararak, Başbakan Davutoğlunu işaret etti ve önce ona vermesini istedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024