Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1985 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2015 - 05:35

Kurtulmuş: Halkın ilgisi birilerini rahatsız etmesin

Büyüt
Küçült
Kurtulmuş: Halkın ilgisi birilerini rahatsız
Politika Haberleri › Kurtulmuş: Halkın ilgisi birilerini rahatsız etmesin haberi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Sayın Cumhurbaşkanımız görevlerini ihlal etmiyor, yapması gereken işleri yapıyor. Halkın gösterdiği büyük ilgi birilerini rahatsız etmesin dedi.

AA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, HDP in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yansızlık ilkesine aykırı hareket ettiği iddiası ve gerekli önlemlerin alınması talebiyle YSKya yaptığı başvuruları AA muhabirine değerlendirdi.

Cumhurbaşkanının en önemli görevlerinden birinin Türkiye in bütün projelerinin takip edilmesi olduğunu hatırlatan Kurtulmuş,  Sayın Cumhurbaşkanımız görevlerini ihlal etmiyor, tam tersine cumhurbaşkanı olarak yapması gereken işleri yapıyor. Tabii ki Cumhurbaşkanımız açılışlara katılacak, tabii ki Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti in ortaya koyduğu güzelliklerde, devletin en üstünde bulunan kişi olarak bu toplantılarda bulunacak. Bu toplantılarda halkın göstermiş olduğu büyük ilgi, alaka ve teveccüh birilerini rahatsız etmesin diye konuştu.

Bunların cumhurbaşkanının anayasal görevi ve sorumluluğu kapsamında yer aldığını vurgulayan Kurtulmuş, Normal olan da budur. Bunun hiçbir gayritabii bir durumu yoktur dedi.

HDPli arkadaşlarımız da açılışlara katılsın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, herhangi bir açılışı, herhangi bir salonda birkaç yüz kişi ile ya da meydanlarda yüz binlerce kişiye yapmak arasında hiçbir farkın olmadığını belirterek, şunları söyledi:

Açılışlar daha önceden birkaç yüz kişi ile salonlarda yapılırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız da çok açık bir şekilde bu sevinçleri, açılıştaki coşkuyu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti in kazanmış olduğu bu büyük mesafeyi ki bunların her birisi iktisadi kazanımlardır. Hepsini geniş kalabalıklarla paylaşıyor ne güzel. HDPli arkadaşlarımız da gelsin, açılışlara onlar da katılsın. Bunların siyasi bir tarafı yok. Bunlar, sevinçleri kamuya ortak etmektir. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024