Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2309 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2015 - 07:29

Klozet iddiasının altında kaldı

Büyüt
Küçült
Klozet iddiasının altında
Politika Haberleri › Klozet iddiasının altında kaldı haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayında altın klozet var iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğanın gel ispatla resti üzerine çark ederek, ben Saray demedim deyip sözlerini inkar etti. Ancak ertesi günkü mitingde yine Saray dedi.

Haber Merkezi İlgili Videolar
Kılıçdaroğluna klozet davası

Günledir seçim meydanlarında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin tuvaletlerindeki klozetlerin altın kaplama olduğu iddiasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğanın “gel ispatla” restinin ardından ne yapacağını şaşırdı. Erdoğan, TRT canlı yayınında STAR Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrakın, bu iddiayı hatırlatması üzerine Kılıçdaroğluna “Eğer ana muhalefetin başındaki zat, dürüstse, namusluysa, buyursun gelsin, Cumhurbaşkanı Külliyesine buraları dolaşsın, herhangi bir lavaboda, tuvalette acaba böyle altın kaplama bir klozet bulacak mı? Bakın ben diyorum ki; eğer böyle bir şey bulamazsa kendisi bu görevi bırakmaya var mı? Eğer bulursa ben Cumhurbaşkanlığı görevini bırakacağım. Bak bu kadar açık konuşuyorum. Bunu devletin televizyonundan haykırıyorum. Siyaset namusla yapılır, dürüst yapılır, adil yapılır” diyerek rest çekti.

Canlı yayında çark etti

Kılıçdaroğlu, CNN Türkün canlı yayınında milyonların gözünün içine baka baka, miting meydanlarındaki sözlerini inkar etti. Sunucunun “Siz klozet Sarayda demiş miydiniz” diye çanak tuttuğu Kılıçdaroğlu, “ben saray şu veya bu demedim. Ankaradaki beylere çağrı yaptım. Beyefendi üstüne alınmış” diyerek mitinglerdeki açıklamalarından çark etti. 

KILIÇDAROĞLUNA 100 BİN LİRALIK DAVA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, Cumhurbaşkanlığı Sarayına yönelik iddialarıyla ilgili, “mahallinde keşif yapılması suretiyle yalan söylediğinin ve iftira attığının tesbiti, kınanması ve bu kararın basın yoluyla yayınlanması” talebiyle 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

 

GAZETECİLER DE AKLAYAMADI

CNN Türkte Şirin Payzının sunduğu “Ne Oluyor” programında gazeteciler Aslı Aydıntaşbaş ile Şükrü Küçükşahinin Kılıçdaroğlunu aklamaya çalışmaları dikkat çekti. Aydıntaşbaşın “Siz Saray dememiştiniz. Sarayda değildi galiba” diye çabalaması üzerine Kılıçdaroğlu “spesifik olarak saray” ısrarını sürdürdü. Bunun üzerine söze Hürriyet Gazetesi Yazarı Şükrü Küçükşahin karıştı, “yani açıklığa kavuşması için... Gazetelerde çıkan haber bir valinin konutuna bunu yaptırdığına yönelikti. Yani siz bunu mu kast ettiniz” diyerek Kılıçdaroğlunu saray ısrarından vazgeçirmeye çalıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024