Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2660 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 14:20

Kılıçdaroğlunun parti grubu konuşması

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlunun parti grubu

İlk çağrım şu olacak. Seçmen kütükleri yayınlandı. Bir yurttaş olarak seçmen kütüklerine bakalım adımız yoksa derhal kaydımızı yapalım. Çünkü efendim zaman geçti bakamadık diye bir gerekçe üretmeyelim. Bütün yurtseverlere, demokrasi sevenleri sesleniyorum.

Seçmen kütüklerimize bakalım. Seçimler şu an üniversitelerde de yapılıyor. İstanbul Üniversitesinde rektör seçimi yapıldı. Hep sandık diyorlar ya bakalım sandık iradesine ne kadar saygı gösterecekler. Türkiye iyi yönetilmiyor. TÜİK yeni işsizlik oranlarını açıkladı. Son açıklanan rakamlar işsizlik oranı yüzde 10,9a çıktı. 2001de ekonomik kriz yaşamıştık işsizlik oranı yüzde 8,3tü. Her şeyin iyi gittiğini söyleyen bu iktidar döneminde işsizlik oranı 10,9. Son dört yılın en yüksek rakamı. Gençler işsiz ama onların gençleri işsiz değil.

Gençlerdeki işsizlik oranı yüzde 20,2. Her 5 gençten biri işsiz. kadınlarda bu oran çok daha yüksek. Bir de Davutoğlu çıkmış yabancılara iş vereceğiz diyor. Önce kendi ülkendeki işsizlere iş bul. Gençlere sesleniyorum. bu iktidar senin iktidarın değildir. Bu iktidar kendi çocuklarına iş veren bir iktidardır. Bir toplumun en büyük serveti gençlerdir. Bu hükümet umut vadeden bir hükümet değildir. Yalanla bu güne kadar gelindi.

Artık cilaları parça parça dökülüyor. Bunlar devleti şirket gibi yönettikleri için vatandaşı borç batağına sürüklediler. Son üç ayda milletin sırtına 90 milyar lira borç yüklediler.

Yine iddianamede okuyorum: Özel her türlü bilginin yer aldığı, devlete ait sır nitelikte bir bilgi bulunmadı. Özel hayatı fişliyorlar. Bu fişlemelerden Erdoğanın haberi var mıydı? Dönemin başbakanlarına servis yapılıyor muydu? Her türlü bilgi veriliyordu. Ülke gestapo mantığıyla muhaberat mantığıyla yönetiliyor. Sen bunu hesabını 7 Haziranda sormak zorundasın sevgili yurttaşım.

17-25 Aralık zamanı araları iyiydi ver takke al küllah yapıyorlardı. CHP iktidarında benim başbakanlığımda bu tür pespayelikler asla ama asla olmayacaktır.

Siz bizi tün dünyaya rezil ettiniz. Şimdi ben Davutoğlu,na söylüyorum, arkadaşların yandaşların dinliyor. 77 milyon yurttaşın özel bilgilerini sen ne yapacaksın. Benim özel hayatımı merak ediyorsan gel sana anlatayım. Devleti şirket gibi yönetirseniz bir ülkeyi olan olur. Ne diyordu çocuklarıma helal lokma yediremedim. Ben demiştim zaten.

Önümüzdeki salı günü beni dinlesin. Onlara müjdem var.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024