Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 979 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2023 - 11:12

Kılıçdaroğlu'nun buradayım videosunun arka planı ortaya çıktı

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlunun buradayım videosunun arka planı ortaya
Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öfkeyle çektiği videonun perde arkası ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun bu tepkisinin nedeninin, CHP içerisinden kendisine gelen 'Seçim sonuçlarını bu şekilde kabul et, Erdoğan'ı arayarak tebrik et, genel başkanlıktan istifa et' baskısı olduğu ifade edildi.

14 Mayıs seçimleri sonrası hedef tahtasına konan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sinirden masayı yumruklayarak partisine ve ortaklarına 'buradayım' mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu'nun anket ve sosyal medya oyunları da işe yaramadı: Seçimlerde ağır yenilgi

Seçimler öncesinde hatta oy sayımı sırasında da 'Öndeyiz' algısına girişen Kılıçdaroğlu, aldığı ağır yenilgi sonrası hedef tahtasına kondu.

Kendisine yakın anket şirketleri tarafından ilk turda seçimi kazanacağı iddia edilen CHP lideri, parti tabanında ve Yedili Masa'da büyük hayal kırıklığına neden oldu.

PARTİSİNE VE ORTAKLARINA 'BURADAYIM' MESAJI VERDİ

CHP lideri, bugün yayınladığı ve sinirli halleriyle dikkat çektiği videoda, önündeki masayı yumruklayarak, 'Buradayım be buradayım, vallahi de billahi sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım.' dedi.

CHP 'ERDOĞAN'I TEBRİK ET' İYİ PARTİ 'ADAYLIKTAN ÇEKİL' BASKISI YAPINCA ORTAKLARINA KÖPÜRDÜ

Kılıçdaroğlu'nun bu tepkisinin nedeninin, CHP içerisinden kendisine gelen 'Seçim sonuçlarını bu şekilde kabul et, Erdoğan'ı arayarak tebrik et, genel başkanlıktan istifa et' baskısı olduğu ifade edildi. Siyaset kulislerine göre; Kılıçdaroğlu'na yönelik baskıların bununla da sınırlı kalmadığı, İYİ Parti kanadından da 'Adaylıktan çekil' şeklinde tepkilere maruz kaldığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu ,Seçim , Mesaj ,Partililer ,Çekilme 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024