Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 611 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2023 - 06:32

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş çıkışı

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan Sinan Ateş
Kılıçdaroğlu, "Saray'dan tık yok. Bahçeli ise tek kelime bile etmiyor. Bu cinayeti görmezden gelemezler, biz CHP olarak buna izin vermeyeceğiz. Ailesi adalet istiyor, adaleti savunan kişiler olarak bu olay aydınlanana kadar takipçisi olacağız. Eşine de babasına da söz verdim" diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin konuştu.

"PİS KOKULARIN GELDİĞİNİN FARKINDAYIZ"

"Bu ülkenin başkentinde bir suikast gerçekleşti." diyen Kılıçdaroğlu; şöyle devam etti: "Sinan Ateş. Genç bir babayı öldürdüler. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden birisiydi. Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyorum. Tabii ki bize de bilgiler akıyor, biz bunun farkındayız. Tabii ki çok şey biliyoruz. Bu işten çok pis kokuların geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz. Bakınız, saraydan tık yok. Sarayın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor."

"OLAY AYDINLANINCAYA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

CHP lideri sözlerinin devamında, "Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler, susarak bu işi geçiştiremezler. Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanıncaya kadar. Aile, adalet istiyor. Haksızlıklara karşı durmak istiyor. Adaleti savunan kişiler olarak bizler de bu olay aydınlanıncaya kadar da takipçisi olacağız. Eşine de, babasına da söz verdim. Kimse unutmasın, Bay Kemal kafasına bir şey koyduysa mutlaka çözecektir." ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024