Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 987 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2023 - 08:07

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Soylu a: Asıl darbeyi siz yapıyorsunuz

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan Bakan Soylu a: Asıl darbeyi siz
Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz, fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs 2023 ise Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir" diyen Bakan Soylu'ya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bunlardan birisi kalktı dedi ki 'Sandığa gider de oy verirler de ve iktidar değişirse; sözde darbe oluyormuş.' Ya darbeyi siz yapıyorsunuz. Bu ülke darbelerden çok çekti" ifadesini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, iktidar ve muhalefet kanadından dikkat çeken değerlendirmeler gelmeye devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAKAN SOYLU'YA YANIT

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet Buluşmaları kapsamında Ağrı'da gerçekleşen mitingde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı "15 Temmuz, fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs 2023 ise Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir" açıklamasına yanıt verdi.

"BU ÜLKE DARBELERDEN ÇOK ÇEKTİ"

Kılıçdaroğlu, "Bunlardan birisi kalktı dedi ki 'Sandığa gider de oy verirler de ve iktidar değişirse; sözde darbe oluyormuş.' Ya darbeyi siz yapıyorsunuz. Bu ülke darbelerden çok çekti" ifadelerini kullandı.

"SANDIĞINA GİDİN OYUNUZU KULLANIN"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Bu ülkeye hakkı, hukuku, getireceğim. Ağrı'da işsizlik ve ciddi sorunlar olduğunu biliyorum. Değişim istiyoruz. Yuh çekmeyin arkadaşlar sandığa gidin oyunuzu kullanın, yuhla bir şey olmaz sandıkla olur.

"SENİN NE İŞİN VAR ORALARDA, GEL AĞRI'NIN OVALARINI GÖR"

Bu bereketli topraklarda siz hayvancılığı öldürüyorsanız, tarımı öldürüyorsanız, hayvancılığı geliştirmek için ta Güney Amerikalara gidiyorsanız... Senin ne işin var oralarda. Gel Ağrı'nın ovalarını gör kardeşim. Onlar vatandaş için değil yandaşları için, beşli çeteler için çalışıyorlar. Paralarını yurt dışına götürdüler. Ağrılılara, Türkiye'ye sözüm, kaçırdıkları 418 milyar doları son kuruşuna kadar getireceğim!

"BÜTÜN SIKINTILARI ÇEKEN KADIN"

Sizin yoksulluğunuzu devlet dışında hiç kimse bilmeyecek. Bazı anneler diyor ki acaba bize altın hesabı açılır mı, sözüm söz altın hesabı da açacağız. Onlar yandaşlara veriyor biz size vereceğiz. Bütün sıkıntıları çeken kadın.

"HER ÇOCUK TOK BİR ŞEKİLDE EVİNE GİDECEK"

Ekmeğin arasına salça sürüp çocuklarını okula gönderen anneler var. Bunu da bitireceğim. Her çocuk arkadaşlarıyla beraber güle oynaya okula gidecek. Beslenme çantası olmayacak. Her çocuk okulda suyunu, sütünü içecek, arkadaşlarıyla yemeğini yiyecek, tok bir şekilde evine gidecek."

Dartbe ,Kılıçdaroğlu ,Yanıt ,Miting ,Chp





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024