Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2211 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 12:24

Kılıçdaroğlundan Bahçeliye Başbakan sen ol önerisi

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan Bahçeliye Başbakan sen ol

Kılıçdaroğlu, MHPnin çözüm süreci konusundaki katı tutumuyla HDPnin desteğini nasıl alacağı yönündeki soruya da Türkiyenin dünya kadar sorunu var. Bunların çözülmesi lazım. Siyaset sanatı da çözüm üretme sanatıdır yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, CHP, MHP ve HDPnin seçim bildirgelerindeki vaat ve projelerin belli olduğunu ve bildirgelerdeki ortak unsurlar üzerinden Türkiyenin sorunlarının çözümünde çok önemli adımlar atılabileceğini kaydetti.

17-25 BALTA MI Kİ GÖMELİM

Kılıçdaroğlu, yolsuzluk konusunda hem CHPnin hem milletvekillerinin hassasiyeti olduğunu belirterek şunları söyledi: İlkelerimizden biri yolsuzlukla mücadele. İktidarın da yolsuzlukla mücadele etmesi gerekiyor. Sayın Başbakan Baltaları gömün gelin diyor. Bizim elimizde hiçbir zaman balta olmadı. Ancak 17-25 Aralık soruşturmalarını balta olarak görüyorsa yanlış yaklaşıyor. İktidar bu dosyalar konusunda aklanmak için bizden daha çok çaba sarfetmeli. Hem Hırsızlık yapan kardeşim bile olsa kolunu keserim diyeceksiniz, hem bu dosyalar yeniden açılmaz diyeceksiniz. Sağlıklı bir yargılama süreci olsaydı, biz de karara saygı duyardık. Ancak olmadı.

SEÇİMDEN TEREDDÜTÜMÜZ YOK

Erken seçim konusunda bizde tereddüt yok. Ancak erken seçim liderlerin görevini yerine getirmemesi demektir. 7 Haziranda siyasi parti liderlerine bir yetki verildi. Bunu değerlendirmemiz lazım. Hepimiz uzlaşmak zorundayız.Bizim kişisel bir Tayyip Erdoğan düşmanlığımız, karşıtlığımız yok. Biz diyoruz ki herkes hukukun içinde kalsın. O da hukuk içinde kalırsa bir sorunumuz yok.

Mazbatasını aldı


İzmir 2inci Bölge 2inci sıradan milletvekili seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mazbatasını aldı. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir İl Seçim Kurulu tarafından hazırlanan milletvekilliği mazbatasını Kılıçdaroğluna verdi.

Fezlekesi TBMMde

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun CHP grup toplantısında 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrasında ortaya çıkan dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğana ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinlettirdiği gerekçesiyle hakkında fezleke düzenledi. TBMMye gönderilen fezlekede, Kılıçdaroğlunun kayıtları dinlettirdiği için soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiği savunuldu. TBMMye gönderilen fezlekede Kılıçdaroğlunun dokunulmazlığının kaldırılması talep edildi.

Hürriyet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024