Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2089 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2015 - 05:58

Kılıçdaroğluna soğuk terler döktüren soru

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğluna soğuk terler döktüren
Politika Haberleri › Kılıçdaroğluna soğuk terler döktüren soru haberi

Boluda incelemelerde bulunan Kemal Kılıçdaroğluna Başbakan Davutoğlun sözlerini hatırlatan gazeteciler Başarısız olursanız siz de siyaseti bırakacak mısınız? diye sordu.

Ä°HA

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu un ‘Seçimi kaybedersem, iktidar olamazsak görevi bırakırım sözlerine ve olası bir baÅŸarısızlıkta kendisinin istifa edip etmeyeceÄŸini iliÅŸkin, “Siyasete giren herkesin baÅŸarıyı hedeflemesi gayet normal. EÄŸer baÅŸarırız olunursa siyasetin bırakması gerekir. Bu gayet normal” dedi.  

 CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, kara yolu ile Ankaradan Ä°stanbula giderken Bolunun Gerede ilçesinde esnaf ve vatandaÅŸlarla bir araya gelerek sohbet etti. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu 2. Milletvekili adayı Yusuf Renkli, CHP Ä°l BaÅŸkanı Kazım Karsu tarafından karşılanan KılıçdaroÄŸlu, vatandaÅŸlarla sohbet ederek bir kahvehanede çay içti.

  Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Lideri KılıçdaroÄŸlu, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlunun, “Seçimi kaybedersem, iktidar olamazsak görevi bırakırım” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Siyasete giren herkesin baÅŸarıyı hedeflemesi gayet normal. EÄŸer baÅŸarırız olunursa siyaseti bırakması gerekir” diye konuÅŸtu. Gazetecinin, ‘Siz bırakır mısınız? ÅŸeklinde devam eden sorusuna ise, “ArkadaÅŸlar gayet normal olduÄŸunu söyledim. Bu sadece siyasette deÄŸil, hayatın her alanında geçerli” ÅŸeklinde yanıtladı.

 Milletvekili listesine konulmayan Umut Oranın Mersin 4. sıradan listeye konulacağı ÅŸeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine KılıçdaroÄŸlu, “ArkadaÅŸlar deÄŸerlendiriyorlar. Ä°l BaÅŸkanı ve milletvekillerimiz orada konuÅŸuluyorlar. SaÄŸlık sorunu yaÅŸayan 4. sıra adayımıza geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletmiÅŸ olayım” dedi.

 KılıçdaroÄŸlu, “İşçinin iÅŸi olsun çalışsın bizim fabrikalar kapansın diye bir düşüncemi yok. İşçiler çalışmalı, sigortalı olmalı, yasal haklarını kullanabilmeliler bakın burası ihracat yapıyor. Hepimiz daha iyi istihdam olsun, daha iyi ihracat olsun hepimiz bunun için çalışıyoruz. Günlük kavgalarla siyaseti bir yere taşıyamayız. Benim asıl hedefim bu ülkeyi doÄŸru dürüst bir yerlere taşımak” ifadelerini kullandı.

 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024