Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:15

Kılıçdaroğlu da darağacına sarıldı

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu da darağacına
Politika Haberleri › Kılıçdaroğlu da darağacına sarıldı haberi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, Yurt Gazetesine verdiği demeçte Mursi gibi suç işlediler, korkuyorlar ifadelerini kullanması tepki çekti. Kılıçdaroğlu röportajında, Sonlarının Mursi gibi olmasından korkuyorlar.

Alev Dönmez

İdam olmayacak, güvenceleri benim” demişti. Bu sözler Erdoğana yönelik tehdit olarak değerlendirildi. Açıklamanın Hürriyet Gazetesinin Mursi için attığı “Yüzde 52 ile İdam” manşeti sonrasına denk gelmesi de dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, önceki gün Hürriyet Gazetesine verdiği demeçte ise MİT TIRlarına yapılan operasyon kasetlerini izlediğini itiraf etmiş ancak görüntüleri kimden aldığını açıklamamıştı.

CHPnin çizgisine uygun

Stratejik Düşünce Enstitüsü İç Politika ve Demokratikleşme Programı Koordinatörü Dr. Murat Yılmaz, Kılıçdaroğlunun siyaset yerine hafiyelik peşinde koştuğunu belirterek, “Hafiyelik peşinde koştukça da ister istemez hafiyelikle uğraşan gruplarla karşılaşıyor ve işbirliği yapıyor. Bu Ergenekon ya da paralel yapı olabilir. Bu daha önce 27 Mayıs sonrasındaki CHPnin genel çizgisine uygun. Mursi ve Erdoğanı bağdaştırması tehdittir. İnönünün Menderes için ‘onları ben bile kurtaramam demesinin ‘Onları bu sefer kurtarabiliriz versiyonu” dedi. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024