Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2362 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2015 - 19:39

Kibariyeden Davutoğlu tarifi: Bıcır bıcır, küçücük benim gibi

Büyüt
Küçült
Kibariyeden Davutoğlu tarifi: Bıcır bıcır, küçücük benim

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dolmabahçede Romanlar buluşmasına katılan Kibariye çıkışta gazetecilere açıklama yaptı.

Kibariye, Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. İnsana insan gibi muamele yapılsın diyorum diye konuştu. Başbakan Davutoğlunu çok sevdiğini söyleyen Kibariye, Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... dedi.

Romanlar buluşmasına katılan Kibariye duygusal anlar yaşadıklarını ifade ederek, Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. İnsana insan gibi muamele yapılsın diyorum. Gerek yabancı gelsin gerek Roman kim olursa olsun benim gözümde insan aynıdır, ayırım yoktur dedi.

ÜZGÜN GİRDİM AMA ÇOK MUTLU ÇIKTIM

Başbakanımız da bizimle alakalı çok güzel kelimeler etti. O kadar güzel sözler edildi ki ben ağlamaktan kahvaltımı bile edemedim diyen Kibariye, Çünkü herkesin kendine göre derdi var. Kimse mükemmel değil. Kimse acısız, sancısız değil. Herkesin canı yanıyor. İnşallah güzel şeylere varılacak. Üzgün girdim ama çok mutlu çıktım. Hayırlısı neyse o olsun diye konuştu.

Verilen sözler yeterli mi? şeklindeki soruya, Ben söz verdiğimi kendi adıma yerine getiririm. Ben inançlı bir kadınım, inanıyorum. Ama koskoca başbakan dediğin zaman verdiği sözü tutmaz mı? tutar tabii ki. O kadar güzel laflar etti ki ben inandım. Hayırlısı olur inşallah mahcup olmayız şeklinde cevap verdi.

AMA ÇOK TATLI BICIR BICIR BAŞBAKANIMIZ KÜÇÜCÜK BÖYLE BENİM GİBİ

Kibariye Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi diyerek konuşmasının tamamladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024