Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1978 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2015 - 12:37

Kenan Evrenin kızına sert cevap!

Büyüt
Küçült
Kenan Evrenin kızına sert

12 Eylül darbesinin mağdurlarından Doğunun Başbuğu olarak nitelendirilen Yılma Durak ve eşi Lamia Durak, Kenan Evrenin ölümü sonrası İHA muhabirinin sorularını cevapladı.

İlgili HaberÜlkücüsü de devrimcisi de gurur duydu
 
  KENAN EVRENİN CENAZESİNDE BİZE TEPKİ GÖSTERMEYİ NASİP ETTİ DİYE ALLAHA ŞÜKREDİYORUZ
 

  Kenan Evrenin cenazesinde eşi Lamia Durakın gösterdiği tepkiyi ve kendisinin Evrenin cenazesine katılmaması hakkında Yılma Durak, Katılmayı tabii düşündüm. Ama başka bir program olduğu için ben o programa katıldım. Eşim ve kızım da cenaze törenine gittiler. Biz Kenan Evrenin cenazesinde bize tepki göstermeyi nasip etti diye Allaha şükrediyoruz. Cenazede eşim hakkımızı helal etmiyoruz dedi. Bu yetmez. Biz olsaydık orada daha büyük kargaşa olurdu dedi.
 
  BİZİM ŞOVA İHTİYACIMIZ MI VAR?
 
  Durak, eşi ve kızının Evrenin cenaze törenindeki tepkisini şov olarak nitelendiren Evrenin kızı Şenay Evren Gürvit için Evrenin kızı buna şov diyorsa şunu sormak lazım; bize yapılanların yüzde 1i size yapılsaydı tepkiniz ne olurdu? İnsaf ve merhamet etsinler. Tabii ki doğaldır babasını koruyacak. Ama sessiz kalması lazım. Babasının yaptıklarını sorgulaması lazım. Bizim şova ihtiyacımız mı var? Biz tabii tepkimizi yaptık ifadelerini kullandı.
 

 1981DE SEÇİM OLSAYDI MHP YA İKTİDARDI YA DA İKTİDAR ORTAĞIYDI
 

  Durak, 1980 darbesinin yapılma gerekçelerini şöyle anlattı:
  Yunanistan Kıbrıs meselesinden dolayı NATOdan ayrıldı. NATO kanadına tekrar dönmesi için Türkiyenin oluruna ihtiyacı vardı. Türkiye Evet demeden Yunanistan NATOya dönemezdi. Hiçbir iktidar, hiçbir hükümet de Yunanistanın NATO kanadına dönmesini sağlayamazdı, iç politikada ciddi şekilde puan kaybederdi. İhtilalin sebeplerinden birisi de budur. İhtilal oldu, 3 ay sonra Yunanistanı NATO kanadına soktular. 1981de seçim olsaydı MHP ya iktidardı ya da iktidar ortağıydı. Ecevit o günlerde Ey Adalet Partisi faşizm iktidara geliyor. Siz seyirci kaldınız diyordu. 12 Eylülü ancak yakın menfaat ilişkileri içinde olanlar alkışlayabilirler.
 
  24 SAAT ARALIKSIZ, YÜKSEK SESLE ARABESK MÜZİK ÇALDILAR


Paging.create(4, 1);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024