Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1011 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2023 - 09:36

Kemal Kılıçdaroğlu onları da kovdu!

Büyüt
Küçült
Kemal Kılıçdaroğlu onları da
Millet İttifakı cumurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel'in ardından seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula ve Ali Kiremitçioğlu'nu da görevden aldı.

Millet Ä°ttifakı’nın cumhurbaÅŸkanı adayı CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun Bilgi ve Ä°letiÅŸim Teknolojileri BaÅŸkanı Onursal Adıgüzel’in ardından seçim kampanyasının başındaki diÄŸer iki isimle de yollarını ayırdı. Kampanya'nın Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu tarafından yürütüleceÄŸi belirtiliyor.

Kampanyayı o isim yönetiyordu

Gazeteci Ä°smail Saymaz, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “CHP lideri KılıçdaroÄŸlu, Onursal Adıgüzel’in yanı sıra seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula ve Ali KiremitçioÄŸlu ile dün gece yolunu ayırdı" ifadesini kullandı. KılıçdaroÄŸlu’nun kampanyası bir süredir birlikte çalıştığı Ali KiremitçioÄŸlu ve Akan Abdula tarafından yürütülüyordu.

Onursal Adıgüzel de görevden alınmıştı

KılıçdaroÄŸlu, CHP Bilgi ve Ä°letiÅŸim Teknolojilerinden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden almıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adıgüzel, "Genel BaÅŸkanımız Sayın Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüÄŸüm görevimden ayrılıyorum" demiÅŸti.

Kemal KılıçdaroÄŸlu ,Görevden alma, ChP, Kampanya





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024