Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2274 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mart 2015 - 06:07

Kapatmanın nedeni yüzde 10 barajıymış!

Büyüt
Küçült
Kapatmanın nedeni yüzde 10
Politika Haberleri › Kapatmanın nedeni yüzde 10 barajıymış! haberi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından CHPnin kapatılacağı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, Davutoğlu, Partiler kapanmasın diye anayasayı değiştirelim diyor.

Anayasaya bakarsak; bizim zaten bir endişemiz yok.  Demokrasi için kendini siper etmiş, ülkesi ve milletinin refahı ve güvenliğinden başka bir şey düşünmeyen CHPnin kapanma korkusu olamaz!” dedi. Kılıçdaroğlu, grup konuşması öncesinde ise, CHPye katılan Emekli Albay Dursun Çiçeke rozet taktı. Grup konuşmasında CHPyi kapatmanın yollarının da arandığını iddia etmeyi sürdüren Kılıçdaroğlu, Davutoğlunun yaptığı anayasa değişikliği önerisini ve AK Partinin başvurusunu anımsattı. Kılıçdaroğlu, “Siyasi partilerin temel nedeni, fiili kapatılmasına yol açan yüzde 10 seçim barajıdır. Sen eğer darbelere karşıysan, demokrasiden yanaysan, sen eğer 12 Eylül döneminde çıkmış darbe yasalarını savunmuyorsan, gel yüzde 10 seçim barajını kaldıralım” diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024