Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 606 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2023 - 04:40

Kalın dan Kaset Açıklaması

Büyüt
Küçült
Kalın dan Kaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki 'kaset' iddiaları ile ilgili olarak "FETÖ'cülerin bu tür itibar suikastları oluyor" dedi.

 

CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Ä°brahim Kalın, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

 

CumhurbaÅŸkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce hakkındaki 'kaset' iddiaları ile ilgili olarak Kalın, "Sayın Muharrem Ä°nce'yi adaylıktan vazgeçirerek Millet Ä°ttifakı'nın iÅŸini kolaylaÅŸtırmaya çalışmaktır. Muharrem Ä°nce'nin mesajını gördüm son derece haklı bir haykırış var burada" diye konuÅŸtu.

"Bunlar seçmenin hür iradesini kirleten söylemlerdir. Sayın Muharrem Ä°nce'yi adaylıktan vazgeçirerek Millet Ä°ttifakı'nın iÅŸini kolaylaÅŸtırmaya çalışmaktır. Muharrem Ä°nce'nin mesajını gördüm son derece haklı bir haykırış var burada. Kamuoyu üzerinden Sayın Ä°nce'ye yapılan baskının üstüne bir de bu söylemler ortaya atıldı. Bunların siyaset içinde asla yerinin olmaması gerekir. Ben aklı başında olan bilinçli seçmenin bunlara itibar etmeyeceÄŸini düÅŸünüyorum ama FETÖ'cülerin bu tür itibar suikastları oluyor. Sayın Kemal KılıçdaroÄŸlu ile ilgili de kendisinin verdiÄŸi ifadelerde 'Benimle ilgili bir kaset ortaya çıkabilir' dedi. Bizde bu tür bir bilgi belge yok. Kemal Bey bir de ÅŸöyle dedi. Ä°nanmayın bak 17 25 Aralık'ta yaptıkları gibi dedi. Siz o zaman neden o dönemde mecliste bu kayıtları dinlettiniz. Ben ilk önce bu tür bir durumda gerçekliÄŸini sorgularım. Bunların hepsi FETÖ'nün Türk siyasetine enjekte ettiÄŸi zehirlerdir. Sadece söylentiden ibaret bir konu bu. Bunun için bir ÅŸey söyleyemem. Ne olduÄŸuna uzmanlar bakar."

İbrahim Kalın ,Kaset iddası ,Muharrem İnce





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024