Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1046 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2023 - 04:24

Kaftancıoğlu :kaybedecek Birşeyimiz Yok

Büyüt
Küçült
Kaftancıoğlu :kaybedecek Birşeyimiz
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, haklarında seçim süreci boyunca kara propaganda yapıldığını belirterek, "Kaybedecek bir şeyimiz yok" dedi.

CHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu, FOX TV'de Ä°lker Karagöz'ün sorularını yanıtladı. 14 Mayıs'ta Millet Ä°ttifakı'nın aldığı seçim sonuçlarıyla ilgili deÄŸerlendirmelerde bulunan CHP'li KaftancıoÄŸlu, Cumhur Ä°ttifakı'nın seçim süreci boyunca 'kara propaganda' yaptığını iddia etti. Bundan sonra her fırsatta ekranlara çıkarak gerçekleri anlatacağını belirten KaftancıoÄŸlu, 28 Mayıs'daki ikinci tur seçimleriyle ilgili ise "Bu seçimler artık Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlık ve yokluk seçimidir. Bu vatandaşın ferasetine güveniyorum" diye konuÅŸtu.

 

KaftancıoÄŸlu'nun açıklamaları ÅŸöyle;

"KARA PROPAGANDA YAPTILAR"

"VatandaÅŸa gidip kara propaganda yaptılar. Madem öyle ben de artık televizyona çıkıp vatandaÅŸa doÄŸruları anlatacağım. Kökünü Atatürk'ten alan bir partiyiz. Biz vatandaÅŸa teröristle iÅŸ tutmadığımızı, kadını sahiplenecek mal olarak görenin onlar olduÄŸunu anlatacağız.

 

 "BU SEÇÄ°MLER TÜRKÄ°YE'NÄ°N VARLIK VE YOKLUK SEÇÄ°MÄ°DÄ°R"

Bu seçimler artık Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlık ve yokluk seçimidir. Bu vatandaşın ferasetine güveniyorum. Sandıktan sonuçlar neden böyle çıkıyor? Sınırlı medya kuruluÅŸu var. Genel baÅŸkanımızın bayramda emekliye vereceÄŸi rakamın vaatlerin ulaÅŸtırılmaması için çalışan bir mekanizma var.

"SESÄ°MÄ°Z DUYULMADI! KAYBEDECEK BÄ°R ÅžEYÄ°MÄ°Z YOK"

Vatandaşı suçlayacak bir ÅŸey yok. Bu vatandaşın suçu deÄŸil. VatandaÅŸ, sesimizi duymadı. Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun sesi yerine bizim vaatlerimizi anlatan ErdoÄŸan duyuruldu. Bundan sonra daha net iletiÅŸim kuracağız. Kaybedecek bir ÅŸeyimiz yok.

'ÖCALAN SERBEST KALACAK' Ä°DDÄ°ALARI

'Öcalan serbest kalacak' ifadesi son derece çirkin bir yorum! Böyle bir ÅŸey söz konusu olamaz. Öcalan suçludur terör suçlusudur ve cezaevinde kalacaktır.

Teröristleri Meclis'e sokan kim? Osman Öcalan'ı TRT'ye kim çıkardı? Bunları vatandaÅŸa çok net ÅŸekilde anlatacağız. Onların iktidarda kalabilmek için yaptıklarını biz kazanmak için yapmayacağız."

KaftancıoÄŸlu ,Açıklama ,Seçim 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024