Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 536 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2023 - 05:09

İZMİR İÇİN SÜRPRİZ BİR İSİM GÜNDEMDE

Büyüt
Küçült
İZMİR İÇİN SÜRPRİZ BİR İSİM
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özel'in kurultay sürecinin en başından beri yanlarında duran ve kendilerine açıktan destek veren Selin Sayek Böke'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşuluyor.

 Kazandığı zaferin ardından genel başkan sıfatıyla yaptığı ilk konuşmasında yerel seçimleri işaret eden Özgür Özel, "Seferberlik ilan ediyorum" dedi.

ÖZLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARINDA

Özel'in genel başkan koltuğuna oturmasının ardından gözler, kurultay sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na açıktan destek veren büyükşehir belediye başkanlarına çevrildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dışında 10 büyükşehir belediye başkanı Kılıçdaroğlu'na destek verirken, bu isimlerin yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu oldu.

İZMİR İÇİN SÜRPRİZ BİR İSİM GÜNDEMDE

Kulislerde hareketlilik giderek artarken, İzmir için ortaya atılan iddia gündem oldu. Özel ile birlikte hareket eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İzmir Büyükşehir için aday olarak, seçim sonrası başlayan değişim sürecinin başından beri birlikte hareket ettikleri İzmir eski Milletvekili Selin Sayek Böke'yi düşündüğü belirtiliyor.

İmamoğlu ve Özel, sürecin başından beri yanlarında duran Selin Sayek Böke'ye İzmir'i armağan edecekSelin Sayek Böke

"SEÇMENİMİZİ DE KAYBETMEK ÜZEREYİZ" DEMİŞTİ

Selin Sayek Böke, kurultaydan önce taptığı bir açıklamada "Siyasetin özeleştiriyi de yapabilecek özgüvende olması gerek. Sonuçta biz bu seçimi kaybettik. Birinci tespit bu olmalı. Bence daha da tehlikelisi 28 Mayıs itibariyle seçmenimizi de kaybetmek üzereyiz. Bizim değişime dair hedefimiz yeniden seçim kazanma, iktidar olma iddiasıyla siyaset yapma dönemini başlatmak. Dezenformasyona sessiz kalan, siyaset üretmek yerine reklam kampanyası yürüten anlayış seçimde başarısızlığı getirdi. Partinin seçilmiş örgüt ve siyasi yöneticileri ile değil, atanmış danışmanlarıyla siyaset kurulduğu için başarısızlık geldi" ifadelerini kullanmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024