Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 772 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2023 - 11:10

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale oldu

Büyüt
Küçült
İYİ Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale
Meral Akşener, İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığını resmen ilan etti. Akşener açıklamasında "Ümit Özlale kardeşimin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını ve inşallah belediye başkanı olacağını ilan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde yaptığı sivri çıkışlarla adından söz ettiren ve seçimlere tek başına gireceklerini ilan eden Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, Ümit Özlale'nin Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı'na aday olduÄŸunu açıkladı.

"Ä°NÅžALLAH BELEDÄ°YE BAÅžKANI OLACAÄžINI Ä°LAN EDÄ°YORUM"

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, bir takım ziyaretler için Ä°zmir'e geldi. Partisinin Ä°zmir Ä°l BaÅŸkanlığına geçen AkÅŸener, burada çok sayıda partili tarafından karşılandı. AkÅŸener açıklamasında "Ümit Özlale kardeÅŸimin Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı adaylığını ve inÅŸallah belediye baÅŸkanı olacağını ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZLALE, AKÅžENER'LE FOTOÄžRAFINI PAYLAÅžTI

Özlale'nin ise bugün sosyal medya hesabında AkÅŸener ile bir fotoÄŸraf paylaÅŸtığı görüldü. Ä°YÄ° Partili vekil tweet'ine "20 Eylül 2020. Tam 3 yıl önce bugün. Ä°lk günkü amaçla, ilk günkü inançla..." ifadelerini yazdı.

Ä°YÄ° Parti'nin Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Ümit Özlale oldu

YEREL SEÇÄ°MDE Ä°TTÄ°FAK YAPMAYACAKLAR

AkÅŸener, dün yaptığı açıklamada "Biz ittifak sisteminden vazgeçtik. Türkiye için eÄŸile büküle öldük. Bundan sonra yok. Ä°ttifak sistemiyle yol yürümeyeceÄŸiz. Sadece bugün deÄŸil 2028'de de kendi başımıza gireceÄŸiz" demiÅŸti. Öte yandan Ä°YÄ° Parti'nin GÄ°K toplantısından çıkan karar da ittifak yapılmayacağı yönündeydi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024