Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2574 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 14:59

İttifak Çağrısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
İttifak Çağrısı
Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi liderleri gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından ittifak açıklaması yaptı. İki partide ittifaka olumlu baktıklarını bildirdiler.

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran seçimlerinde işbirliği yapması konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Saadet Lideri Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Desticiyi ziyaret etti ve ziyaretin ardından basın açıklaması yapıldı.

Kamalak, ittifakın şuan kesinleşmediğini ancak detaylar üzerine çalışıldığını ifade etti.

Destici ise, İttifak arzusu içerisinde olduğumuzu açıkça ifade ettik. Bütün derdimiz Türkiye in iyi yönetilmesi. Biz iktidar muhalefet demeden her kesime çağrıda bulunuyoruz. Gelin bir araya gelelim Türkiyeyi her türlü dertten kurtaracak bir iktidar adayı olalım sözlerini kullandı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024