Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2015 - 16:18

İstifa eden Büyükelçi Yılmaz, CHPden aday adayı oldu

Büyüt
Küçült
İstifa eden Büyükelçi Yılmaz, CHPden aday adayı

CHP Genel Merkezinde, Genel Sekreter Gürsel Tekin ile başvuru merkezine gelen Yılmaz, müracaatını gerçekleştirdi.

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, CHPden Ardahan milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğunu belirterek, bunun Türkiyeye ve Ardahana hayırlı olmasını diledi.

Türkiye ve Ardahan için güzel çalışmalar yapacağını, CHPye elinden geldiği kadar destek vermeye çalışacağını ifade eden Yılmaz, teşekkürlerini iletti.

 

BAŞKA PARTİDEN TEKLİF GELDİ Mİ

Başka partilerden teklif geldi mi? sorusuna Yılmaz, Şu anda ben adaylık müracaatımı yaptım, ilerleyen süreçte gerekirse konuşuruz karşılığını verdi. Teklif CHPden mi geldi? sorusu üzerine, Yılmaz, Görüşmeyle, Sayın Genel Başkanımızın da kabul buyurmasıyla oldu. Bu bir demokratik hak, vatandaşlık hakkı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşayan herkesin siyasetle ilgilenmek hakkı.

 

Dolayısıyla benim de geldiğim aşama itibariyle, bundan sonra daha fazla verimli olabileceğim bir alana geçiyorum. Bu da gayet normal, insani birşey, ailecek verdiğimiz bir karar. Sağolsun, partimin onayıyla oldu bu. Yani bu tamamen bizim tercihimiz dedi. 

IRAKTA KAÇIRILAN TÜRK İŞÇİLER

Irakta Türk işçilerin kaçırıldığının hatırlatılması üzerine Yılmaz, şunları kaydetti: Ben, onların ailelerinin, şu anda ne kadar acı çektiğini, 101 gün acı çeken ailemden biliyorum. Son derece hassas bir konu. Onların sağlığı için dua edelim. Gerekli çalışmalar mutlaka yapılıyordur, herkes yapıyordur, biliyorum. İnanın çok büyük bir trajedidir bu konular, insani trajedidir.

 

Ben, onlara dua ediyorum, sağ salim gelmelerini diliyorum. Bizim Bağdat büyükelçimiz, son derece çalışkan bir büyükelçimiz, elinden gelen herşeyi yaptığını düşünüyorum. İnşallah tez zamanda kurtulurlar ve böyle acılar biter. Son derece sarsıcı bir acı bu. Bağdat Büyükelçisi ile görüştünüz mü? sorusuna, Yılmaz, Yok ama ben biliyorum ki o, her türlü şeyin, en iyisini yapıyordur yanıtını verdi.

FELEĞİN ÇEMBERİNDEN GEÇİP GELDİK

Siyasete girdiğinizde, geçirdiğiniz 101 günlük zor zamana ilişkin, bilinmeyenleri, soru işaretleri açıklayacak mısınız? sorusu üzerine Yılmaz, şöyle konuştu: Ben girmeyi düşünmüyorum. Neden? Biz çok büyük bir trajedi, acılar yaşadık, aile, ülke olarak yaşadık. İnsanların duaları oldu bizim için. Biz tabiri yerindeyse feleğin çemberinden geçip, geldik. Dolayısıyla o konular artık geçmiştir, önümüze bakacağız. Ardahanımız, ülkemiz için, güzellikler için uğraşacağız, çaba sarfedeceğiz. Bunlar artık geride kalan konular.

 

GÜRSEL TEKİN: DAVUTOĞLU YAKALARSA YİNE ÖPEBİLİR Paging.create(2, 1);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024