Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2237 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 05:37

İsmet Yılmaz: Direnmeseydik bizi Suriyeye, Mısıra benzeteceklerdi

Büyüt
Küçült
İsmet Yılmaz: Direnmeseydik bizi Suriyeye, Mısıra
Politika Haberleri › İsmet Yılmaz: Direnmeseydik bizi Suriyeye, Mısıra benzeteceklerdi haberi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresine katıldı.

AA

Bakan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, artık sözün de kararın da milletin olduğunu ifade ederek, “Partimiz kapatma davalarıyla geldi. Darbeler üzerine darbelerle... Darbenin de 70 çeşidini gördük. Ama bu milletin sağlam duruşu bütün o darbeleri boşa çıkardı. Aksi halde bu ülkeyi Ukraynaya, Suriyeye, Iraka, Libyaya, Yemene, Mısıra benzetirlerdi. Bizi yöneten başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere kararlı duruşlarıyla bu milletle doğru yolunda beraber yürüyen AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Güllüce ise gençlik kollarının yükünün ağır, bu yükün de bir şeref olduğunu, bütün dünya gençleri için çalıştıklarını dile getirdi. 7 Haziran genel seçimlerinde AK Partinin itibarsızlaştırılmaya çalışılacağını anlatan Güllüce, “Türkiyenin bu kadar ileri gitmesi birilerinin hoşuna gitmiyor. ‘Yeter kardeşim sen biraz fazla oldun diyorlar. Biz de o projeyi uygulayanlara ya da uygulattıranlara 7 Haziranda ‘77 milyon el ele vereceğiz, biz fazla olduk daha fazla olacağız ve siz engel olamayacaksınız dedi. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024