Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1785 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 16:53

İdris Güllüce: Vapurlarda eşantiyon dağıtanlar gibi...

Büyüt
Küçült
İdris Güllüce: Vapurlarda eşantiyon dağıtanlar
Politika Haberleri › İdris Güllüce: Vapurlarda eşantiyon dağıtanlar gibi... haberi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefetin ekonomik vaatlerini eleştirdi.

İlgili Videolar
İdris Güllüce: Vapurlarda eşantiyon dağıtanlar gibi...

Uzmanların 7,2lik deprem beklediği İstanbuldaki binalar depreme hazır mı? Türkiyedeki 6,5 milyon riskli yapıda kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? İstanbulun en önemli sorunu olan trafik sorununun çözülmesi için neler yapılıyor? A Haberde Zeynep Bayramoğlu un sunduğu Kadrajda işte bu sorulara yanıt arandı. Programın konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüceydi.

RİSKLİ BİNALAR YIKLIP YENİDEN YAPILMALI

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiyedeki binaların çoğunun mühendislik hizmeti almadan yetersiz malzemelerle yapıldığını, bu nedenle riskli binaların yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Mecbur kalmadıkça kentsel dönüşüm yapmadıklarını belirten Güllüce, İstanbulun arazisi çok küçük ve her yeri şehir ifadesini kullandı.

NÜKLEER ENERJİDE DIŞA BAĞIMLILIKTAN KURTULMALIYIZ

 Nükleer santrallerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Güllüce, Enerjiyi üreten tesisleri yapmalıyız ve dışa bağımlılıktan kurtulmalıyız. ÇEDi çok ciddi yapıyoruz, Avrupa standartlarının üstündeyiz dedi.

MUHALEFETİN VAATLERİ VAPURLARDA EŞANTİYON DAĞITANLAR GİBİ

 Muhalefetin ekonomik vaatlerini eleştiren Güllüce, Vapurlarda eşantiyon dağıtanlar gibi muhalefetin vaatleri. Vatandaş bunlara gülüyor. Devlet yönetmek itibar, bilgi, matematik işidir. Vatandaş size güvenmiyorsa bu iş olmaz. O zaman nasıl bir miktar oyumu arttırabilirim diye düşünürler.  CHP in hükümet olma derdi yok zaten. Kılıçdaroğlu un derdi partinin başında kalmak. Oyunu bir puan artırırsa partideki bölünme tehlikesini ortadan kaldıracak ve kendisini başarılı sayacak diye konuştu.

Muhalefetin hükümetin yaptığı çılgın projelere karşı çıkmasına tepki gösteren Bakan Güllüce, Hızlı trene, havaalanına, Kanal İstanbula Üçüncü Boğaz Köprüsü e karşı çıkıyorlar. Bunları anlamak mümkün değil. Üçüncü boğaz köprüsü her Türk vatandaşının gurur duyacağı bir proje ve İstanbulun trafiğine de büyük kolaylık sağlayacak ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMLA YETERİNCE BERABER OLAMADIM

 Özel hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güllüce, çocuklarıyla yeterince beraber olamamaktan yakındı. Türkiyede kitap okuma oranının çok düşük olduğundan üzüntü duyduğunu belirten Bakan, Maalesef ki dünyada en az okuyan insanlardanız. Şu anda Hz. Aliyi okuyorum, aynı anda 2 - 3 kitap okurum diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024