Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2066 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2015 - 11:29

HEPAR da 1 Kasımda yapılacak seçimlere katılmıyor

Büyüt
Küçült
HEPAR da 1 Kasımda yapılacak seçimlere

Emine Ülker Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisinden sonra HEPARda Hak ve Eşitlik Partisi de (HEPAR) 1 Kasımda yapılacak genel seçimlere katılmıyor.

Haberi bizzat HEPAR Genel Başkanı Recep Bakırcı verdi. Onursal başkanları Osman Pamukoğlu ile birlikte Antalyadaki Türkiye ve Terör konulu konferansa katılan Bakırcı; 1 Kasımdaki seçim sonuçlarında 7 Hazirandan farklı bir tablo çıkmasını tahmin etmedikleri için seçimlere girmeyi düşünmediklerini duyurdu.

HEPAR lideri Bakırcı, 1 Kasım seçimlerine katılmayı düşünmüyoruz. Zira tablo farklı olmayacak. Parti olarak 1 Kasım seçimlerinden sonraki seçimlere parti örgütlenmesini gençlere devretmiş şekilde girmeyi düşünüyoruz. 1 Kasım seçimleri sonrası ülkemizin 1 ya da 1,5 yıl sonra yeniden bir seçime gideceğini düşünüyoruz. Biz, bir ya da 1,5 yıl sonra yapılabilir düşüncesi içinde olduğumuz seçime girmek istiyoruz. Partimize karşı gençlerden yoğun talep alıyoruz. dedi.

BAĞIMSIZ ADAY OLACAK MI?


Osman Pamukoğlunun yeniden bağımsız milletvekili adayı olup olmayacağı ise henüz açıklanmadı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024