Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2251 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2015 - 11:57

HDPden ilk açıklama

Büyüt
Küçült
HDPden ilk
HDP Mersin Milletvekili adayı partisinin Mersin ve Adanadaki il başkanlıklarındaki patlamalar için hükümeti eleştirdi.

Ajansların haberine göre; HDP in Mersin ve Adanadaki bürolarında yaşanan patlamalara HDP cephesinden ilk tepki Mersin Milletvekili adayı Dengir Mir Mehmet Fırat an geldi. Fırat şunları söyledi, Yapacakları tüm tahriklere provokasyonlara rağmen biz HDP olarak seçmen kitlemizle beraber soğukkanlılığımızı koruyacağız. Provokasyona gelmeyeceğiz. Dün Adanada mitingimiz vardı, bugün de Mersinde miting var. İkisinin aynı zamanda olması kesinlikle bir plan içerisinde yapıldığını gösteriyor. Bir çok yerde de bu saldırı tekrar ediyor. Bundan sonra da etmeyeceğini düşünmüyoruz, edebilir. HDP in ufukta görünen barajı aşmış olması korkusu birilerini korkutuyor. Ama korkunun da ecele faydası yok. Faili meçgul bir olay değil bana göre. Bu olayların tamamının arkasında devleti yöneten hükümetin olması gerekiyor. Çünkü temel görevi devletin, bireylerin ve kurumların can güvenliğini sağlayabilmektir. Sağlanmıyorsa bir de hedef gösteriyorsa suçları daha da katmerleşmiş olduğunu söyleyebilirim.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Muhsin Kızılkaya da olayla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Kızılkaya şöyle konuştu, Ben de şu anda İstanbuldayım, haberi burada öğrendim. Emniyet müdürüyle görüştüm. Onların da ellerinde kesin bilgi yok. Sadece ses bombası bilgisi var. Büyük bir panik havasının yaratıldığı muhakkak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024