Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1911 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2015 - 15:13

HDP: Demirtaş öyle demedi

Büyüt
Küçült
HDP: Demirtaş öyle

Financial Timesa röportaj veren Selahattin Demirtaşın PKKnın misilleme taktiklerini kirli olarak nitelediği haberlerine HDPden yalanlama geldi.

Gazetenin Ankara Muhabiri Alev Scottun imzasını taşıyan ve BBC Türkçenin de aktardığı röportajda Demirtaşın Doğubayazıttaki intihar saldırısı da dahil olmak üzere PKKnın misilleme taktiklerini kirli diye tanımladığı iddia edilmişti. HDPden yapılan açıklamada Sözleri hatalı aktaran gazeteciden düzeltme talep edilmiştir denildi.

 

 

Açıklamada şunlar vurgulandı: 

Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaşın sözlerini hatalı aktaran gazeteciden düzeltme talep edilmiştir. Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaşın Financial Times röportajındaki ifadeleri şu şekildedir: Ceylanpınarda da uyuyan, yatağında gece uyuyan 2 polis katledildi, o da çok provokasyon kokan kirli bir eylemdi ve onu da büyük ihtimalle PKKye yakın kişilere yaptırdılar. Ve bir anda PKKye karşı büyük bir saldırı dalgası başladı.. Ayrıca röportajda geçen Doğubeyazıt olayı, röportajdan 3 gün sonra olmuştur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024