Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2552 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2015 - 13:14

HDP adaylarını ve seçim şarkısını tanıttı

Büyüt
Küçült
HDP adaylarını ve seçim şarkısını

HDP Ankara da düzenlenen bir toplantıyla adaylarını tanıttı. İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesindeki konferans salonunda yapılan tanıtım toplantısına adayların önemli bir bölümü katılırken, salon da HDP bayrakları ve renkleri ile süslenerek ışıklandırıldı.

Evrensel gazetesinin haberine göre, toplantıya sadece adaylar davet edilmesine rağmen partililer ve seçmenlerden de yoğun bir katılım oldu. Yaklaşık 1000 kişi tanıtım toplantısına katılmak isteyince sadece 600 kişilik olan salonda izdiham yaşandı. Basının da büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında Kürtçe, Türkçe, Arapça, Ermenice, Lazca, İngilizce şarkılar çalındı.

Toplantıda HDPnin Bizler HDP, Bizler Meclise isimli seçim şarkısı tanıtıldı.

 

 


Eşbaşkanlar Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş da birer konuşma yaptılar. İlk sözü alan Yüksekdağ, Aday listemiz, Ben başkan olacağım diyene karşı Bizler Yeni Yaşamı kuracağız diyenlerin listesidir dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024