Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2832 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 AÄŸustos 2015 - 16:53

Haluk Koç O iddiaları yalanladı

Büyüt
Küçült
Haluk Koç O iddiaları
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. AK Partiye dair iddiaları yalanlayan Koç, AK Parti hazırlıksızdı bizi dinledi gibi iddialar tamamen asılsızdır. Herkes son dersece hazırlıklı geldi. dedi.

İşte Haluk Koçun açıklamalarından satırbaşları;

 

Biz heyet olarak görevimizi tamamladık.

 

Önce CHP in çıkarları değil önce Türkiye in çıkarları çerçevesindeki siyaset anlayışımıza tüm çevrelerden olumsuz tepkiler gelmesine rağmen devam ettik.

 

AK Partil ile CHP arasında bir ön görüşme süreci başladı. Görüşmelerde yapıcı olmaya çalıştık.

 

AK PARTÄ° HAZIRLIKSIZDI Ä°DDÄ°ALARI...

Basında bizlerden bir açıklama olmamasına rağmen bazı haberler çıkmaktadır. Bugün de iki haberi yalanlama ihtiyacı duyduk. Onun dışında anayasal özgürlükler kişi hak ve özgürlükleri, toplumsal uzlaşı gerektiren konular. Milli eğitim gibi alt başlıklar detayluı bir şekilde görüşülmüştür. Detaylı bir görüşmeydi. AK Parti hazırlıksızdı bizi dinledi gibi iddialar tamamen asılsızdır. Herkes son dersece hazırlıklı geldi. 7 Haziran öncesinde söylediklerimizi objektif olarak masaya getirdik. Tabiki farklılıklar olacaktır ama uzlaşılan önemli noktalarda vardır. Bizler orada kara verici konumda değildik. Daha yetkili organ kararı Sayın Ahmet Davutoğlu un kararı henüz bir berraklık arz etmediği için sonuç da kesinlik ifade etmiyor. Bizler CHP kanadı olarak genel başkanımıza her türlü gelişmeyi günlükrapor ediyorduk ve o raporları tekrar toparladık ve Sayın Kılıçdaroğlu a tekrar sunacağız.

 

BİRİNCİ SINIF DEMOKRASİ İÇİN ÇALIŞTIK

 

İki farklı görüşlü partiler olarak bu tutumu neden sergiledik? Birinci sınıf demokrasiyi hedefleyen bir hükümet kurulması için çalıştık çabalarımızı esirgemedik. İçimizde yaşadığımız konuları bütün yalınlığı ile ifade etmeye gayret ediyoruz. Sonuç ne şekilde gelişir bilmiyorum. Bizim tutumumuz açık net anlaşılır ve berraktır.

 

Arkadaşlarımızın oluşturduğu heyetler doğu illerindeki STKlarda nabız tuttular.Her kesimden yurttaşlaımızın ortak feryatları yeter artık göz yaşları diyen feryatları duyması gereken kurum siyaset kurumudur. Bize bir ödev verilmiştir.. Bu da sandıktan çıkan milli iradenin gereği yapın mesajıdır.

 

Gölgede oturup çözümsüzlük önermekle kinle nefretle ötekileştirerek dışlayarak takınılacak siyaset tutumu yapıcı değildir. Bu tutum siyasi huzurun da ülke huzurunun da önünü tıkar.

 

CHP bütün tavrı olumluluk noktasında ve milletin talepleri noktasındadır. CHP ille koalisyon olmak istiyor görüşü çok yanlış bir tutumdur. Böyle bir arayış içinde değiliz.

 

15 dakikada bir değişen tekzip edilen haberlerle tuttarlı bir duruş mümkün değildir. Şuan da öngörümüz ülkenin sağlıklı geniş tabanlı bir duruşun karşılık bulup bulmayacağıdır.

 

MHP - HDP TARTIÅžMASI

 

Sözlerin ve yanıtların sahibi biz değiliz. Siyasetin gerildiği günlerden geçiyoruz. Siyasilerin yapması gereken olabilecek tartışmaları yatıştırmaktan geçiyor.

 

Haluk KOÇ,siyaset,chp,yalanlama,açıklama





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024