Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2096 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2015 - 17:40

Halime Kökçe: Neredeyse seçime giren terör örgütleri var

Büyüt
Küçült
Halime Kökçe: Neredeyse seçime giren terör örgütleri
Politika Haberleri › Halime Kökçe: Neredeyse seçime giren terör örgütleri var haberi

Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, muhalefet-Paralel Yapı ilişkine dair önemli açıklamalarda bulundu.

HDP ve CHP in seçime giderken arkalarına  destekçi olarak birer terör örgütü aldığına işaret eden Kökçe, Neredeyse seçime giren terör örgütleri var dedi.

PKK OY İÇİN HALKI TEHDİT EDİYOR

Şu anda seçime giren AK Parti, MHP, HDP ve CHP var. HDP hem PKK zaten arkasında Vanda Siirtte görüyoruz yani halkı tehdit ediyor. Oy vermezseniz akıbetiniz nice olur diyor. Sonrasını siz düşünün diyor. Ve eli silahında bir terör örgütü var. Şimdi bir de Paralel Yapı var o da devletin belgelerinde artık terör örgütü olarak tanımlanıyor. CHP bir taraftan işte bu 17-25 Aralıktan beri mütemadiyen Paralel Yapı tarafından beslendi, onun silahlarını kullandı. Yani Paralel Yapının silahlarını kullandı, bir taraftan da Türkiyede ki Alevi toplumu da töhmet altında bırakırcasına DHKP-Cye bile terör örgütü diyemeyen, sanki DHKP-C  Alevi  toplumunu temsil ediyormuşçasına bu kadar büyük bir akıl tutulması. Yani ben açıkçası böyle görüyorum.

NEREDEYSE SEÇİME GİREN TERÖR ÖRGÜTLERİ VAR

Şu an seçime giren muhalefet partileri arkalarına birer terör örgütünü  destekçi olarak almışlar ve öyle seçime giriyorlar. Bu gerçekten korkunç  bir fotoğraf aslına bakarsanız ve biz hani yine de fotoğrafı bu netlikte görmemekte ısrar ediyoruz. Neredeyse seçime giren terör örgütleri var Türkiyede şu anda.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024