Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2245 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mart 2015 - 06:07

Gülün vekil adaylığı muammaya dönüştü

Büyüt
Küçült
Gülün vekil adaylığı muammaya
Politika Haberleri › Gülün vekil adaylığı muammaya dönüştü haberi

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olup olmayacağı muamma oldu.

Adaylığı yeniden gündeme gelen ve bu konuda kendisine “kendi evi” denilerek çağrıda bulunulan Gülün önce aday olmayacağına yönelik haber yapıldı. Ancak bu haber Gülün koruma müdürü Osman Çangal tarafından yalanlandı.

Abdullah Güle yakınlığı ile bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol, 11. Cumhurbaşkanı Gülün 2015 seçimlerinde milletvekilliği için aday olmayacağını yazdı. Ancak verilen bu haber “Kurucu İrade” isimli Twitter hesabından yalanlandı. Abdullah Gülün danışmanı ve koruma müdürü Osman Cangalın da takipçileriyle paylaştığı bu tweet kulisleri hareketlendirdi. Gülün yakın arkadaşının haberi, yakın koruması tarafından bir anlamda yalanlanmış oldu. Hesaptan yapılan açıklama şöyle;

- Yazar @Taha__AKYOLun 11.Cumhurbaşkanımız Abdullah Gülün aday olmayacağına dair ifadeleri tamamen kişisel görüşlerinden ibarettir.

- Bu nedenl @Taha__AKYOLun görüşleri sadece kendisini bağlamaktadır ve Sayın Gül, adaylık konusunda kararını istişareler sonucu verecektir.

- Sayın @Taha__AKYOL da dahil olmak üzere tüm taraflar, Sayın Gülün 40 yıllık davasının ve milletinin hizmetinde olduğunu bilmelidir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024