Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2067 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 17:58

Gül, milletvekilliği adaylığı için kararını verdi

Büyüt
Küçült
Gül, milletvekilliği adaylığı için kararını
Politika Haberleri › Gül, milletvekilliği adaylığı için kararını verdi haberi Abdullah Gülün aday olup olmayacağı yolundaki tartışmalar hakkında yakın çevresine kesin bir dille konuştuğu ve vekillik düşünmediğini söylediği ortaya çıktı.
Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

Gül, milletvekilliği adaylığı için kararını verdi

11inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yakın çevresine, 7 Hazirandaki seçimlerde milletvekilliği için aday olmayacağını kesin bir dille ifade etti.

YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLEDİ

11. Cumhurbaşkanı Gül 2015 seçimlerinde milletvekilliği için aday olmuyor. Gülün geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamasıyla kamuoyu gündemine giren milletvekili adaylığı konusunda yakın çevresine kesin bir dille  “aday olmayacağım” dediği öğrenildi. Öncelikle, Gülün Çankayadan ayrıldıktan sonra milletvekili olmak gibi bir tasavvurunun olmadığı, adaylık tartışmalarının kendisinin dışında ortaya çıktığı biliniyor.

FARKLI KULVAR İSTİYOR

Ayrıca Abdullah Gülün Cumhurbaşkanlığı döneminde “kapısı herkese açık, birleştirici” bir görev yaptıktan sonra bundan sonraki dönemde kendisine farklı bir kulvar çizmek istediği anlaşılıyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu imajıyla ulusal ve uluslararası platformlarda gerektiğinde görüşmeler yapan, görüş açıklayan, sivil nitelikli toplantılar düzenleyen bir devlet adamı olarak çalışmalarını sürdürmeyi tasarlıyor.

HUBERDEN TAŞINIYOR

Çankaya Köşkünden  ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığına ait İstanbul Tarabyadaki Huber Köşküne yerleşen Gülün buradan kendi evine taşınmak üzere olduğu öğrenildi. Gülün yakın çevresi, “Taşınmanın belki bir kaç güne kadar tamamlanacağını” söyledi. Gül, taşınma işlemi tamamlandıktan sonra çalışmalarını yeni ofisinde sürdürecek.

ULUSLARARASI DAVETLER

Abdullah Gülün yeni dönemde özellikle dış politika, Ortadoğu sorunları ve AB ile ilişkiler konusunda aktif bir çizgi sürdürmesi bekleniyor. Gül, uluslararası toplantılara katılması için şimdiden davetler alıyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdulah Gül, bunlardan uygun gördüklerine katılacak. (Hürriyet)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024