Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2307 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mart 2015 - 11:04

Gül: Aday değilim

Büyüt
Küçült
Gül: Aday

Cuma namazını İstanbul Orman Bölge Müdürlüğündeki Fatih Ormanı Camiinde kılan Gül, çıkışta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin Hayrunnisa Gül, Çankaya Köşkünden veda ederken Bundan sonra asıl intifadayı ben başlatacağım demişti. Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatmayı düşünüyor musunuz, yoksa siyaseten sadece emekli misiniz bundan sonra şeklindeki sorusuna Gül, Bu mu sorun? Çok güzel soru sordun. Bravo, tebrik ederim seni karşılığını verdi.

Abdullah Gül, aynı gazetecinin Bülent Arınça suikast iddiasıyla ilgili takipsizlik kararının verildiğini hatırlatılarak, Suikast iddiasıyla ilgili o günlerde ne düşünmüştünüz? Devletin kozmik odalarına girildi, takipsizlik kararı verildi sorusunu da yanıtlamadı.

Gül, başka bir gazetecinin, Sayın Cumhurbaşkanından ve Başbakandan açıklamalar geldi siyasete dönmeniz konusunda. Bu konuda bir yanıt verecek misiniz? sorusu üzerine, kendisiyle ilgili söylenenler ve yazılanların tamamen kendi bilgisi dışında olduğunu söyledi.

Arkadaşlarla oturup konuşmuşluğumuz veya herhangi bir görüşmüşlüğümüz bu konularla ilgili söz konusu değil diyen Gül, bunların tamamen kendisi dışında gelişen şeyler olduğunu kaydetti.

Gül, Cumhurbaşkanlığı süresi bitip Ankaradan ayrılırken de bu tip aktif siyasete katılıp katılmayacağıyla ilgili sorularla karşılaştığını belirterek, şöyle devam etti:

Haberin Videosu   Abdullah Gül kararını açıkladı! startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer28308,28308,201503,28308-273103.jpg,1, 0,Abdullah Gül kararını açıkladı!);

 

O günkü söylediklerim bugün de benim için geçerlidir. Dolayısıyla şu anda böyle bir düşüncem yok. Bunu zaten değişik vesilelerle sorulduğunda da hep söyledim. Şüphesiz ki ben AK Partinin kurucusuyum. AK Partinin içeride, dışarıda milletimize yaptığı çok güzel hizmetleri arkadaşlarımızla yaptık. Bundan sonra da bütün birikimimi devletim, milletim, halkım için şüphesiz ki vermeye devam edeceğim. Sadece bütün bunları kendime saklayacak halim yoktur. Bunun için sadece siyasetin içerisinde olmak da gerekmiyor. Arkadaşlar sorumluluklar aldılar, devam ediyorlar. Onların hepsinin başarılı olmasını istiyorum. Dolayısıyla onların başarısı millete hizmettir. Ben de yeri geldiğinde şüphesiz ki üstüme düşenleri, görüşlerimi, fikirlerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar söylemek istediğim şey, bu tip sorulara daha önce nasıl cevap verdiysem, bugünkü cevabım da o şekilde. Dolayısıyla şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Güle daha sonra İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere tarafından Orman Bölge Müdürlüğünün bahçesindeki çardakta çay ve pasta ikram edildi. AA

 

İlgili Haber Çelik: Gülün aday olmasından şeref duyarız

 

 

İlgili Haber Flaş iddia: Erdoğan onayladı, Gül geri dönüyor



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024