Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2408 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 06:20

Gönültaş Dumanlıyı topa tuttu

Büyüt
Küçült
Gönültaş Dumanlıyı topa
Politika Haberleri › Gönültaş Dumanlıyı topa tuttu haberi

Paralel yapının yayın organı Bugün Gazetesinin yazarı Nuh Gönültaş Twitterdan paralel yapının diğer yayını Zaman Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlıya fena yüklendi.

Cemaat medyası ve Dumanlının demokrasiden ve özgürlükten nasibini almadığını ifade eden Gönültaş, Dumanlının yaptıklarına ses çıkarmayan cemaat taraftarlarını “dilsiz şeytan” olmakla suçladı.

Özgürlüğü kendisine istiyor

Zaman gazetesinin hazırladığı “Fotoğraflarla Özgür Medya” isimli kitapta yer almayan Gönültaş, kimsenin demokrasi mücadelesi içerisinde olmadığını sadece kendisi için özgürlük istediğini kaydetti. Gönültaş şunları yazdı:

“Siz önce kendi medyanızı özgürleştirin, ondan sonra özgürlükten bahsedin... Özgür Medyanızı sevsinler... Türkiyede medya asla özgür olmaz. Çünkü kimsenin medyayı özgürleştirmek falan diye bir amacı yok. Herkes demokrasiyi kendisi için istiyor, en çok da en fazla özgür medya diyenler. TRde medya özgür olmaz, olamaz.”

Zaman 5 milyon satsa ne yazar

“Sanki bu süreçten önce özgür müydü ki... Özgür medyaymış... hadi be, ne özgürlüğü.. Kimsenin amacı demokrasi değil, özgürlük değil. Demokrasi de basın özgürlüğü de hep paravan olarak kullanılıyor, herkes yapıyor bunu. Zaman Gazetesi bir milyon değil beş milyon satsa daha mı etkili olur acaba? insanlar bu soruyu hiç kendilerine soruyorlar mı? Yani beş milyon satsa ne olur ki... Rahmetli Ufuk Güldemir, Zamanı yöneten adama ‘Sen gazete mi yapmıyor kağıdı boyuyorsun demişti. O günden bugüne fazla bir şey değişmedi. Ekrem Dumanlı Cumhurbaşkanı olsa TR daha mı özgür olur. Dilsiz şeytanlar sadece tek tarafta yok...Onlar her yerde...”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024