Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2015 - 22:57

Eski vekilden şehit cenazeleriyle ilgili açıklama

Büyüt
Küçült
Eski vekilden şehit cenazeleriyle ilgili

Dağlıcadaki saldırı ve çatışma sonucunda şehit sayısı ve askerlerin durumlarıyla ilgili farklı iddialar ortaya atılırken; RS FMde Yavuz Oğhandan Bidebunudinle yayınına katılan Esat Canan, Bölgede yaşananları birinci ağızdan anlattı. Canan, askerden yarım saat önce olay yerine gittik,16 şehit cenazesini silahlı kuvvetlere teslim ettik dedi.

ATEŞ ETMEYİN BİZ SİVİLİZ DİYE BAĞIRDIK

Yavuz Oğhanın Bölgeye gitmeden önce PKKya haber verdiniz mi sorusuna hayır cevabını veren Canan, yalnızca valiye haber verip yola çıktık. Aramızda kadınlar da vardı. Ateş etmeyin biz siviliz diye bağırarak olay yerine ulaştık. Cenazelerin bazıları etraftaydı bazılarıysa aracın içinde sıkışmıştı. Biz olay yerine ulaştıktan yarım saat sonra asker de olay yerine intikal etti. 16 şehit cenazesini askeri araçlara yükledikten sonra olay yerinden ayrıldık dedi.

Canan yanımızda asker yoktu, 15 araçlık bir konvoyduk. Bizden yarım saat sonra asker de geldi, 16 cenazeyi askerlerle beraber araçlara bindirdik dedi.

Canan, etrafı aradıklarını ve herhangi bir yaralıya rastlamadıklarını da sözlerine ekledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024