Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2113 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2015 - 15:45

Erdoğandan idam kararına tepki

Büyüt
Küçült
Erdoğandan idam kararına

Konuşmasında Mısır mahkemesinin Muhammed Mursinin idamına karar vermesine değinen Erdoğan, kararı sert ifadelerşe eleştirdi.

 

 

 

Batı ülkelerinin karara sessiz kaldığını belirten Erdoğan, Batı, darbeci Sisiye karşı tavrını ortaya koymuyor. Bu idam kararlarına seyirci kalıyorlar dedi.

Erdoğan idam kararıyla ilgili Bugün bir olay daha oldu. Az önce onu duydum. Mısırda halkının yüzde 52 oyla seçilen Mursi ile ilgili idam kararı vermişler. Burada enteresan bir şey var Mısır eski Mısıra dönüyor. Sisiye karşı durulamıyor. Batı, darbeci Sisiye karşı tavrını ortaya koymuyor. Bu idam kararlarına seyirci kalıyor, buna uygulama yapmıyor. Kendileri hep beraber bir araya gelip yine müşterek dayanışma içinde pozlarını veriyorlar ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024