Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 811 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2023 - 09:46

Erdoğan Yaş Çay Alım Fiyatını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Erdoğan Yaş Çay Alım Fiyatını
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine bugün Rize'de devam ediyor. Erdoğan "Geçen yıl yaş çaya kilo başına 7 lira vermiştik. Bu yıl yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine bugün Rize'de devam ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

14 Mayıs'ta beraber Rize tüm Türkiye'ye örnek olacak. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Ana ocağım, baba toprağım Rize'yi gönülden selamlıyorum. Rabbime hamd olsun, şu muhteşem katılıma bakın. Bugün Rize bir başka. Bu 14 mayıs'ın müjdesidir. İnşallah sandıklar patlıyor mu? Bunun için benim hemşehrilerim kapı kapı dolaşmaya var mı? 14 Mayıs'ta bir başka müjdeyi Rize'den alacağız.

Tabiatıyla, deniziyle, yeşilin en nadide tonlarıyla şu güzelliği görüp aşık olmamak mümkün mü? Sizler gibi hemşehrilere sahip olmak gururlanmamak mümkün mü?

Bugün bir kez daha sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Rabbime, şahsıma sizlerle yol yürüme imkanı verdiği için hamd ediyorum. 21 yıldır 15 seçim zaferine imza attık. Türkiye'yi tarihin en büyük başarılarıyla beraberce tanıştırdık. 71 yılda yapılmayanı beraberce yaptık. Ülkemizi nice fırtınadan güvenli sahillere beraberce çıkardık. Her karşısında bir şehit yatan bu aziz vatanı ihanet çeteleri karşısında beraber savunduk.

Az önce havalimanımıza indik. Rize-Artvin havalimanı Rize'ye ayrı bir zenginlik kazandırdı. İnşa ettiğimiz yolarla Rize'yi sadece İstanbul'a, Antalya'ya, Diyarbakır'a değil. Tüm dünyaya bağladık.

Bay bay Kemal, sen naptın? Senin referansın var mı? Bak şuraya güzel bir pankart asmışlar. "6'lı masa, 7'li tabak birine çatal birine bıçak. Teröre tutuyorlar çanak, bu işi bozacak Rizeli uşak."
Bunlar bizim ülkemize olan aşkımızın birer örneği. Şimdi yep yeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı. Bunun adı şahlanış dönemidir. 14 Mayıs büyük ve güçlü Türkiye idealinin ilk adımı olacaktır.

14 Mayıs'ta durmak yok, yola devam diyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyız? 14 Mayıs'ta Rize'de bir destan daha yazıyor muyuz. Ata yurduma işte bu yakışır. Karadeniz'in incisi Rizemize ancak böyle bir duruş yakışır. 14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Siz bize güvendiniz, biz de bize yüklediğiniz emaneti düşürmeden canla başla mücadele ettik. Sizlerin karşılıksız mubabbetine mahsar olmak için gecemizi gündüzümüze kattık.

(Millet İttifakı) Koltuk sayısını artırmaktan, sağa sola makam dağıtmaktan, bir de elleriyle kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar.

Geçen yıl yaş çaya kilo başına 7 lira vermiştik. Bu yıl yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz. Yeni çay alım fiyatının hayırlı olmasını diliyorum.

Cumhurbaşkanı ,Erdoğan ,Rize ,Miting ,Çay alım ,Vaad ,Seçim 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024