Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2255 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 13:58

ErdoÄŸan ve Kral Selman Yemen operasyonunu konuÅŸtu

Büyüt
Küçült
ErdoÄŸan ve Kral Selman Yemen operasyonunu

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Suud Kralı ile yaptığı görüşmede, Yemende Husi milislerinin, varılan tüm anlaşmaları ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin kararını çiğnemelerinin kaygı verici olduğuna dikkati çekti.

Erdoğan, Yemenin birlik ve bütünlüğünü, bölgenin güvenlik ve istikrarını tehlikeye sokan davranışların, uluslararası toplum tarafından endişeyle karşılandığını da vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğana hassasiyet ve destek mesajından dolayı teşekkür eden Suud Kralı Selman bin Abdülazizin de Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadiden gelen talep üzerine, Suudi Arabistan öncülüğünde KİK ülkelerince başlatılan hava harekatı hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Kralı Selmanın, 2 Martta, Riyadta yaptıkları görüşmeye atıfta bulunarak, iki ülke arasındaki ilişkileri en üst seviyeye çıkarma konusundaki kararlılıklarını, görüşme vesilesiyle yeniden teyit ettikleri belirtildi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024