Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2052 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2015 - 20:11

Erdoğan: Söke söke orayı bitireceğiz

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Söke söke orayı

İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:

BU ÜLKEDEKİ EN ÖNEMLİ DEVRİM...

Bu ülkede en önemli devrim bana göre paramızdan 6 sıfırın atılmasıdır çünkü bir milletin görünüşü o paraya bakar.

Diyorlar ki Biz Kürtlerin tek temsilcisiyiz. Onların temsilcisi olsan hizmet edersin, biz temsilciyiz biz.

Biz Türkiyenin dört bir yanında tek bayrak, tek vatan ve tek devlet deyip yola böyle devam ettik.

Ülkem hızlı trenle bizim dönemimizde tanıştı. Boğazın altından Marmarayın geçişi asrın projesiydi. Önümüzdeki yıl da Avrasya tuneli bitiyor. Şu anda çalışıyor tabi boğazın altında olduğu için görünmüyor.

3. köprü hızla devam ediyor. 4 gidiş 4 geliş ortasında hızlı tren. İnşallah yıl sonunda bitecek. Bütün bunlar aşkın dertli olmanın gereğidir.

ORAYI SÖKE SÖKE BİTİRECEĞİZ

3. Havalimanı.. Biz havalimanını yapıyoruz birileri de çıkıp engellemek için her şeyi yapıyor. Ya engelleyemeyeceksin. Biz orayı söke söke bitireceğiz.

1 MAYISI BİZ TATİL İLAN ETTİK

Biz geldiğimizde 1 Mayıs tatil değildi. En ufak bir kutlama yoktu. Ve 1 Mayısı emeğin işçinin tatil günü olarak ilan ettik. Takmışlar kafaya ille de Taksim.

Devlet size yerler gösteriyor. Birisi Yenikapı, öbür tarafta Maletepede 2 milyonu alan bir alan var. Kendine güvenebiliyorsan git oralarda yap. Niçin illa da Taksim deyip milletin huzurunu kaçırıyorsunuz. Bakıyorsunuz ellerinde illegal bayraklar, molotoflar... Bunlara karşı duruşumuz millet olarak çok önemli.

Bölgedeki gelişmeleri ideolojik saplanltılarla değerlendirenler var. Her fırsatta ekonomiyi durdurma çağrısı yaparak saldırıyorlar. Bir adım kifayetsiz seçim öncesinde ülkemizi germek istiyor.

Buradaki pek çok arkadaşımla dünyanın çeşitli ülkelerine gittik. Ülkemizde yaşadığımız tecrübeler neticesinde önemli tecrübeler edindik. Vardığım sonuç Türkiye biran önce yeni anayasasını hazırlamalı ve başkanlık sistemine geçmeli.

Türkiye 10 Ağustos 2014 itibariyle artık yeni bir döneme girdi. Parlamenter sistem bekleme odasında duruyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerine bakın bunların büyük çoğunluğunda başkanlık sistemini göreceksiniz.

Ülkemizdeki misafir Suriyelileri zorla memleketlerine gönderilmesini teklif edecek kadar ileri gitti. Zalim Esede Türkiyedeki 1.7 milyon kardeşimizi teslim ederek ne biliyorsan onu yap diyecek kadar sapkınlık var. Bizim inanç değerlerimizde bu yok. Biz ensarız onlar da muhacirdir.

Biz Başkanlık deyince onların aklına tek parti Milli Şefi geliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024