Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2596 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2016 - 12:51

Erdoğan Rusyaya gitti

Büyüt
Küçült
Erdoğan Rusyaya

Cumhurbaşkanı Erdoğanı, Esenboğa Havalimanından, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek uğurladı. 

 

Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Rusyaya gitti.

 

İlgili Haber 100 milyar dolarlık tokalaşma



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Petersburg ziyareti kapsamında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek ve baş başa görüşmenin ardından heyetler arası çalışma yemeğine katılacak.

İki liderin, yemeğin ardından ortak basın toplantısı düzenlemesi planlanıyor. Erdoğan ve Putin, ayrıca Türk ve Rus iş adamlarına da hitap edecek.

Haberin Videosu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya´ya gittistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer47505,47505,201608,47505-493478.jpg,1, 0,Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusyaya gitti);

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024