Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1764 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2015 - 11:55

Erdoğan: Polis beni dinlerse onlara nasıl güveneyim

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Polis beni dinlerse onlara nasıl

Polis Haftası münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayına davet ettiği 81 ilde görev yapan 400 polis memuruna seslenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Polis teşkilatı bir bütündür. Böşünürse Allah korusun vatan elden gider. Polis beni takip edip dinlerse ben onlara nasıl güveneyim dedi. Erdoğan, büyük tartışma ve kavgalarla Meclisten geçen iç güvenlik yasasını da bugün büyük ihtimalle imzalayacağını duyurdu. Çağlayan Adliyesinde yaşamını yitiren Savcı Mehmet Selim Kirazın kurtarılması için yapılan operasyona da değinen Erdoğan, bir kez daha operasyonun başarılı olduğunu dile getirerek polisleri kutladı.



Habere Dikkat!

Polis Haftası münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayına davet ettiği 81 ilde görev yapan 400 polis memuruna seslenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Polis teşkilatı bir bütündür. Bölünürse Allah korusun vatan elden gider. Polis beni takip edip dinlerse ben onlara nasıl güveneyim dedi.

Erdoğan, büyük tartışma ve kavgalarla Meclisten geçen iç güvenlik yasasını da bugün büyük ihtimalle imzalayacağını duyurdu. Çağlayan Adliyesinde yaşamını yitiren Savcı Mehmet Selim Kirazın kurtarılması için yapılan operasyona da değinen Erdoğan, bir kez daha operasyonun başarılı olduğunu dile getirerek polisleri kutladı.

Erdoğanın konuşmasından satır başları şöyle:

- Herkesin vicdanı kendisidir. 1845 yılında ilk polis ismini alan 1937 yılında bugünkü işleyişine kavuştu. Ülkemizin güven ve huzur kaynağı polisimizdir.

- Türkiye üzerinde oynanan oyunlar üzerindeki hedeflerden biri polisler oldu. Polisler kendi için bölünmeye taraf yapılmaya çalışıldı. Bu teşkilat bir bütündür. Bu teşkilat bölündüğü anda millet bölünür, devlet bölünür, vatan elden gider. Bu teşkilatın önemli bu denli önemlidir. Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimizdir.

- Son olarak paralel örgüt polis içinde örgütlendi. Bu bölmeye örnek paralel yapıdır. Polis içinde mensupları çıktı. Ülkesine ve milletine ihanet edecek şuursuzlar yüzünden hiçbir polisimizin rencide edilmesine razı olamam; ama gel gelelim ki kurunun yanında yaş da yanıyor.

- Yargıda, üniversitede, poliste de aynı sorun yaşanmıştır. Buradan tüm polislerimize sesleniyorum. Sizin arkanızda millet var, hükümet var, Cumhurbaşkanı var. Rahat olun.

- Bunlar savcımızın şehit edilmesi olayında gerçek yüzlerini gösterdiler. Birinci saatte de yapılabilirdi ama yapmadık. Görüşmelerle Mehmet Selim kardeşimizi kurtarabilir miyiz diye mücadele ettiler. Ben o operasyondaki kardeşlerimi tebrik ediyorum. Milletimiz ile polisimiz arasına nifak tohumu ekenlere fırsat vermeyeceğiz. İç Güvenlik Paketine neden karşı çıkıyorlar. Bugün büyük ihtimalle İç Güvenlik Yasasını imzalayacağım.

Erdoğanın konuşmasından satır başları şöyle: - Herkesin vicdanı kendisidir. 1845 yılında ilk polis ismini alan 1937 yılında bugünkü işleyişine kavuştu. Ülkemizin güven ve huzur kaynağı polisimizdir. - Türkiye üzerinde oynana oyunlar üzerindeki hedeflerden biri polisler oldu. Polisler kendi için bölünmeye taraf yapılmaya çalışıldı. Bu teşkilat bir bütündür. Bu teşkilat bölündüğü anda millet bölünür, devlet bölünür, vatan elden gider. Bu teşkilatın önemli bu denli önemlidir. Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimizdir. - Son olarak paralel örgüt polis içinde örgütlendi. Bu bölmeye örnek paralel yapıdır. Polis içinde mensupları çıktı. Ülkesine ve milletine ihanet edecek şuursuzlar yüzünden hiçbir polisimizin rencide edilmesine razı olamam. Ama gel gelelim ki kurunun yanında yaş da yanıyor. - Yargıda, üniversitede, poliste de aynı sorun yaşanmıştır. Buradan tüm polislerimize sesleniyorum. Sizin arkanızda millet var, hükümet var, Cumhurbaşkanı var, rahat olun. - Bunlar Savcımızın şehit edilmesi olayında gerçek yüzlerini gösterdiler. Birinci saatte de yapılabilirdi ama yapmadık. Görüşmelerle Mehmet Selim kardeşimizi kurtarabilir miyiz diye mücadele ettiler. Ben o operasyondaki kardeşlerimi tebrik ediyorum. Milletimiz ile polisimiz arasına nifak tohumu ekenlere fırsat vermeyeceğiz. İç Güvenlik Paketine neden karşı çıkıyorlar. Bugün büyük ihtimalle İç Güvenlik Yasasını imzalayacağım.

Bu haber Haberedikkat.com.tr sitesinden alınmıştır.http://www.haberedikkat.com.tr/guncel/erdogan-polis-beni-takip-edip-dinlerse-ben-onlara-nasil-guveneyim-h223915.html

Habere Dikkat!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024