Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1590 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mart 2015 - 13:13

Erdoğan: Ne özgürlüğü ya...

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Ne özgürlüğü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbulda konuştu. Birlik Vakfınca düzenlenen Çanakkale Ruhu ve Gençlik konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreninde öğrencilere seslenen Erdoğan, Hani geziciler, hani tencere tavacılar. 17-25 Aralıkta ine aynı senaryo oynandı. 6-7 Ekimde yine olanları gördünüz. Yasini nasıl öldürdüğünü gördünüz. Ne özgürlüğü ne demokrasisi ya sizin anlayışınızda terör var. Aynı şeyi üniversitelerde denemek istiyorlar. diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkaleli şehitlerin torunları olarak istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyiz ve vermeyeceğiz. Milletimizin imanı ve kardeşliği şimdiye kadar nasıl Çanakkale ruhunun çiğnenmesine müsaade etmemişse bundan sonra da asla etmeyecektir dedi.

ERDOĞAN KONUŞURKEN PANKART GERGİNLİĞİ

Erdoğanın Haliç Kongre Merkezindeki konuşması sırasında pankart açmak isteyen 2 kişi sivil polisler tarafından salondan çıkarılarak gözaltına alındı.

Haberin Videosu Erdoğan konuşurken pankart açmak istedilerstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer28579,28579,201503,28579-276243.jpg,1, 0,Erdoğan konuşurken pankart açmak istediler);

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Birlik Vakfınca Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen konuşması sırasında pankart açmak isteyen 2 kişi, sivil polisler tarafından salondan çıkarılarak gözaltına alındı.

Erdoğan şunları söyledi:

1915 OLAYLARI

Lobilerle bu iş yürümez, lobilerle hak tecelli etmez, çünkü dik duran bir Türkiye var, bunun karşısında bunu yapamazsınız. Şayet samimiyseniz, sorunu çözmeye, adil bir hafızaya özellikle niyetiniz varsa işte biz buradayız, arşivlerimizle, tarihçilerimizle, özgüvenimizle buradayız. Aynı tavrın artık herkes tarafından da gösterilmesi bekliyoruz

6-7 EKİM OLAYLARI

6-7 Ekimde yine olanları gördünüz. Yasini nasıl öldürdüğünü gördünüz. Sizin dünyanızda ne özgürlük ne demokrasi var, sadece toplumu terörize etmek var, başka bir şey yok.

Korkaklar tarih boyunca hiçbir zaman zafer anıtı dikememiştir.

Unutmayın yerinde sayanlar yürüyenlerden daha fazla gürültü çıkarır.

Vaktinizi iyi değerlenmdirmelisiniz. Kendinizi geleceğe iyi hazırlamalısınız.

İşte bu vatana bu memlekete asımın nesli olarak sizler sahip çıkacaksınız. Gençler kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik olacaksınız.

Onca ihanete rağmen bu aziz vatan şehitlerin bereketiyle ayaktadır. Çanakkale ruhuna da 23 Nisan ruhuna da sahip çıkacak olanlar sizlersiniz.

Ben bu noktada sizlere güveniyorum.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024