Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2104 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 00:12

Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Kutlu Doğum Haftasında buluştu

Büyüt
Küçült
Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Kutlu Doğum Haftasında

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İstanbul Kongre Merkezinde bir program düzenledi. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Videosu Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Kutlu Doğum Haftası´nda buluştustartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29527,29527,201504,29527-288482.jpg,1, 0,Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Kutlu Doğum Haftasında buluştu);



Salona ilk olarak Kemal Kılıçdaroğlu, ardından da Cemil Çiçek, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi. Programa katılan Erdoğan, protokolü tek tek selamlayarak tokalaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğanın gelişiyle protokoldeki yerinden kalkıp önünü ilikleyen Kılıçdaroğluyla Erdoğanın el sıkışması dikkat çekti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024