Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 987 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2023 - 05:32

Erdoğan dan 6 lı masaya eleştiri

Büyüt
Küçült
Erdoğan dan 6 lı masaya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim icraatımızın yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayali bile yetişemez" dedi. Erdoğan, CHP'nin ekonomi toplantısını da sert bir dille eleştirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda konuÅŸtu. ErdoÄŸan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ÅŸöyle:

Sistem, vatandaÅŸlarımızın sorunlarını en doÄŸru bilgi ile cevaplandırabilme imkanı verecek. Partimizin saha hakimiyetini korumaya ciddi katkı saÄŸlayacağına inanıyorum. 

Her alanda olduÄŸu gibi siyasette dijitalleÅŸmenin öncüsü de AK Parti'dir. Buradan teÅŸkilatımızın tüm mensuplarını bu uygulamayı aktif ÅŸekilde kullanmaya davet ediyorum. 

Yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. Altılı masanın bileÅŸenleri ve bileÅŸmek isteyip bileÅŸemeyenleri kendi genel merkezleri arasında mekik dokurken biz her hafta bir ilde vatandaÅŸlarımızla hasbihal ediyoruz. Onlar vizyon ve proje olarak vatandaşın karşısına boÅŸ lafla çıkarken biz müjdelerle hizmet yolculuÄŸumuzu sürdürüyoruz. Kara kışa yaÄŸmura aldırmadan 85 milyonun her ferdine ulaşıyoruz. 

"KÄ°BRÄ°N VE CEHALETÄ°N DÄ°K ALASI"

Her geçen gün AK Parti ile altılı masa arasındaki vizyon farkı ortaya çıkıyor. Ä°nsanımız, bu aciz ekipten hiçbir fayda gelmeyeceÄŸini çok iyi görüyor. Bilhassa gençlerimiz, sadece hizmet ve icraat olarak deÄŸil teknolojiyi takip etme, teknolojiden faydalanma noktasında da bunların umutsuz vaka olduÄŸunu anlamıştır. Vizyon toplantılarına gelmeye dahi tenezzül etmeyen yabancı ekonomi komiseriyle görüntülü konuÅŸmayı ileri teknoloji sananlar aslında teknoloji özürlü olduklarını ortaya koymuÅŸlardır. Hele hele 25-30 yıl öncesinin teknolojisini, insanımız teknoloji görsün diye millete yutturmaya çalışmak kibrin ve cehaletin dik alasıdır. 

Dünyaya ve kendi insanına böyle çarpık bakan zihniyetin milli teknoloji hamlemizi, yani Togg'u, Kızıl Elma'yı, ANKA'yı, Atak'ı, Gökbey'i, milli muharip uçağımızı idrak etmesi elbette mümkün deÄŸildir. Bunların teknoloji bilgisi, meÅŸhur bir filmimizdeki, "Zeki Müren de bizi görecek mi" sahnesiyle anlatılan o seviyeyi henüz geçememiÅŸtir. 

Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu arkaik ekibe, gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine kapsamlı bir format atmalarını tavsiye ediyorum. Ä°nÅŸallah, yakında uzay programımızla, yerli yazılımlarımızın küresel baÅŸarılarıyla, yüksek teknolojili nice ürünlerimizle bunların zihin dünyalarını altüst etmeye sürdüreceÄŸiz. 

BaÅŸlarını kendi aralarındaki kavgadan, çekiÅŸmeden kaldırabilirlerse bu baÅŸarımız belki onlara da ilham kaynağı olabilir. 

Biz, kimsenin ne dediÄŸine bakmadan, hizmetimizi milletimize anlatmaya, sunmaya devam edeceÄŸiz. 

"VÄ°ZONTELE MUHALEFET"

Bizim icraatımızın yetiÅŸtiÄŸi yere vizontele muhalefetin hayali bile yetiÅŸemez. Teknolojide çok büyük oranda dışa bağımlı olan ülkemizi her alanda söz sahibi ülke konumuna getirdik. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024