Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1941 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2015 - 17:35

Erdoğan: Bunlara 7 Haziranda bir ders gerekmiyor mu?

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Bunlara 7 Haziranda bir ders gerekmiyor
Politika Haberleri › Erdoğan: Bunlara 7 Haziranda bir ders gerekmiyor mu? haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bir zamanlar CHPliler, Kabe Arabın olsun, bize Çankaya yeter diyordu. Şimdi bunlar da Kabe Arabın olsun bize Taksim yeter diyor. Bizim Kabemiz bellidir dedi.
AA İlgili Foto Galeriler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirtte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Taksim bizim Kabemizdir" sözleriyle ilgili de konuştu.   Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sözleriyle ilgili olarak, "Çıkmış ne diyor 'Taksim bizim Kabemizdir' diyor. Bizim Kabe'miz bellidir. Bir zamanlar bu CHP'liler ne diyordu; 'Kabe Arabın olsun, bize Çankaya yeter' diyordu. Şimdi bunlar da aynı şekilde yine 'Kabe Arabın olsun bize Taksim yeter' diyor. Bunlara 7 Haziran'da bir ders gerekmiyor mu? Fakat bizim dersimiz sandıkta. Şimdi diyorlar ki 'Cumhurbaşkanı taraf'. Evet tarafım ama ben milletin tarafındayım. Millet neredeyse oradayım. Her partiye de eşit mesafedeyim ama gönlümde bir parti var tabi, o ayrı bir konu. Bu meydanda herhangi bir partinin pankartı yok, bu meydanda sadece Türk bayrağı dalgalanıyor" ifadelerini kullandı.  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024