Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1989 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2016 - 16:04

Erdoğan: Bunlar Kürt kardeşlerimizin başına bela

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Bunlar Kürt kardeşlerimizin başına

Erdoğanın sözlerinden bazı satırbaşları şunlar:

Turizmin en önemli yanlarından bir tanesi nedir? Halkların birbirleriyle olan iletişimidir. Bu halkların iletişimi, dünya  barışının temel taşını oluşturmaktadır diye düşünüyorum.

En son G20 Liderler Zirvesinde olduğu gibi  bugüne kadar üstlendiğimiz her organizasyondan alnımızın akıyla çıkmayı başardık.

Bütün misafirlerimizin ülkemizden memnun ayrılmalarını sağladık. Bizim bu süreçteki en büyük güvencemiz, en büyük destekçilerimiz ise turizmcilerimiz oldu,  sizler oldunuz.

HİÇBİR ZAMAN AĞLAMADIK, BAĞIRIP ÇAĞIRMADIK

Suriye ve Irakı kana bulayan DAEŞ terör örgütü insanlık dışı saldırılarını Tunustan Mısıra, Paristen ABDye kadar dünyanın birçok ülkesine yapmıştır. Maalesef kimi Batılı ülkeler son derece yanlış bir şekilde terör örgütlerine karşı tavırlarını onların söylemlerine ve ideolojilerine bakarak belirliyor veya açıklıyor.

Bakınız biz bu ikircikli tavrı, çeşitli terör örgütleriyle uzun yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemizde birçok kez gördük, yaşadık, tecrübe ettik. Sadece PKK ile olan mücadelemiz 35 yıldır devam ediyor.

Ama biz hiçbir zaman ağlamadık, bağırıp çağırmadık ve mücadelemizi  sabırla kendi içimizde verdik. Hala da vermeye devam ediyoruz.

ELLERİNE BAKTIĞIMIZDA BATININ SİLAHLARINI GÖRÜYORUZ

Türkiyenin haklı talepleri ne yazık ki, büyük bir suskunlukla geçiştirildi. Bugün aynı tavrın maalesef Suriye ve Iraktaki  terör yapılarına karşı sergilendiğine şahit oluyoruz.

Kandilden yönetilen PYD,  YPGnin bölgede yaptığı etnik temizlik faaliyetleri, terör eylemleri, mevcut rejimle olan iş birliği adeta görmezden gelinerek, bu örgüt himaye ediliyor, destekleniyor.

Örgütün elinden çıkan silahlara baktığımızda hangi silahları görüyoruz?

Batının silahlarını görüyoruz. Neredeyse Batının her ülkesinin  silahları var. Terör örgütüne karşı savaştığını söyleyenlerin silahlarını da  onların elinde görüyoruz.

BUNLAR KÜRT KARDEŞLERİMİZİN BAŞINA BELADIR

PYD, YPG terör örgütünün asıl hedefi; DAEŞten ziyade kendisi gibi düşünmeyen, kendisine tabi olmayan herkestir, bölge halkıdır  özellikle de orada yaşayan Kürt kardeşlerimizdir. Bunların Kürt kardeşlerimize  öncülük etmek gibi bir derdi yoktur, tam aksine bunlar Kürt kardeşlerimizin  başına beladır. Bunu böylece söylemek istiyorum.

Cumhurbaşkanı,Tayyip Erdoğan,Açıklama





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024