Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1049 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2024 - 06:17

Erdal Beşikçioğlu: Biz Ankaralıyız

Büyüt
Küçült
Erdal Beşikçioğlu: Biz
ABB Başkanı Yavaş'ın kendisi için adaylığını istemediği iddialarına yanıt veren Beşikçioğlu "Mansur Başkan'ın benle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Angaralıyız. İki Angaralı bu şehre çok şeyler yaparız" dedi.

 

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, adaylığı sonrası ilk kez açıklama yaptı.

 

CHP Ankara İl Başkanlığı'nda konuşan Beşikçioğlu, "Çok heyecan verici bir durum. Ona dizi, onca film, onca yaratılan karakterlerin içerisinde her seferinde hayata ve toplumu algılama biçimimi ve onlara örnek olacak uygulamaları çıkarmak için uğraştım. Bu zamana kadar 30 yıl geçmiş sanatla iç içe. Şimde değişen tek şey; seyirci olarak adlandırdığım yurttaşlarımızı seçmen olarak adlandıracağız" ifadelerini kullandı.

"Sanırım şu dakikadan sonra senaryoyu biz yazacağız" diyen Beşikçioğlu, şöyle devam etti: "Ve bundan sonra yazdığımız bu senaryoyu, gelecekte seyrettiğimiz zaman büyük bir keyif alırız" ifadelerini kullandı.

'BENİMLE ASLA BİR SIKINTISI OLAMAZ'

"Mansur Yavaş adaylığını istemedi" iddiasına yanıt veren Beşikçioğlu, şunları söyledi:

 

"Mansur Bey'le hep görüştük. Mansur Başkan'ın Ankara için yaptıkları asla unutulmaz. Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde. Televizyonda izlediğim şeyleri ben yaşamadım. 'Vay dedim, siyaset enteresanmış'. Mansur Başkan'ın benle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Ankaralıyız. İki Ankaralı bu şehre çok şeyler yaparız."

'HOBİ OLARAK SANATIMI YAPACAĞIM'

"Behzat Ç. devam edecek mi?" sorusuna esprili yanıt veren Beşikçioğlu, "Ben diziyi çekmeyeceğim dersem oy vermezler. İlk şartım oydu. Halkımızla iletişim kurma biçimim hazırladığımız repertuarlarda gizli. Benim sahneyi bırakmam doğru olmaz ama örgüt bana bu konuda tam desteği verdi. Hobi olarak sanatımı yapacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

CHP , Ankara , Belediye , Erdal Beşikçioğlu ,Etimesgut

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024