Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1815 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2015 - 15:43

Emekli Amiral Ertürke, Erdoğana hakaretten hapis

Büyüt
Küçült
Emekli Amiral Ertürke, Erdoğana hakaretten

Tekirdağda geçen yıl gerçekleştirilen Sessiz Çığlık eyleminde yaptığı konuşmada Erdoğana hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 8 ay hapsi istemiyle hakında dava açılan emekli Amiral Türker Ertürk, bugün Tekirdağ Adliyesi 4üncü Asliye Hukuk Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Duruşmada her iki tarafın avukatları hazır bulundu. Mahkeme sanık Ertürk hakkında suçun işleniş biçimi, olayın özelliği ve kastı gözetilerek 11 ay 20 gün hapis cezasına hükmetti.

Mahkeme daha sonra Ertürkün sosyal durumu ve mahkemede sergilediği tutum dolayısı ile tekrar suç işlemeyeceğini kanaatine vararak cezanın ertelenmesine karar verdi.

MUSTAFA KEMALİN ASKERİ ASLA SUSMAZ

Adliye çıkışı kendisine destek olmak için gelen kalabalığın önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertürk, Yaptığım konuşmamdan dolayı beni hapis etmek, beni susturmak istiyorlar. Mustafa Kemalin askeri asla susmaz dedi.

Ruhan YALÇIN / TEKİRDAĞ, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024