Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2314 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 22:17

Ekmeleddin İhsanoğlunun ismini ağzına almasınlar

Büyüt
Küçült
Ekmeleddin İhsanoğlunun ismini ağzına

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl Başkanlığının seçim çalışmalarındaki adresi bu kez Gaziosmanpaşa Meydanı oldu. Aralarında Ekmeleddin İhsanoğlu, Celal Adan, Murat Başesgioğlu, Abdullah Andican, Özcan Pehlivanoğlu, Başbuğ Pınarbaşı, Mehmet Aslanın da bulunduğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa Meydanında bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş adayların halkla buluşma etkinliğinde bir konuşma yaptı. Karataş , Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında yaşananlara değindi: 12 Yıllık iktidarın önemli yetkilerinde bulunan ve bugün de hükümet sözcüsü olan Bülent Arınç, Melih Gökçek için bu yüzsüzün yüz tane yolsuzluğunu 8 Hazirandan sonra açıklayacağım demişti. Melih Gökçekin Ankarayı parsel parsel sattığını söyleyen Bülent Arınç neden 8 Haziranı bekliyor? Türk milletinin hakkını hukukunu, fakirin fukaranın hakkını yiyen ve hukuksuzluğu gerçekleştiren haramzadeyi niçin adalet önüne çıkartmıyorlar

Yolsuzluk yapanları adalet önüne varsın çıkartmasınlar diyen Mehmet Bülent Karataş Biz 7 Haziranda milletimizin yoğun teveccühü Allahın takdiri ile iktidara geleceğiz .Partilerini millet menfaatlerinin önünde görenlerden hesap soracağız. Ekmeleddin İhsanoğlu iyi bir Türk milliyetçisi ve vatanseverdir. İhsanoğlu ilim adamıdır. Yolsuzlukla adı anılanlar tertemiz siyasetçi olan Ekmeleddin İhsanoğlunun ismini ağzına almasınlar hadlerini bilsinler. açıklaması yaptı.

Karataş daha sonra da İstanbul 2. Bölge milletvekili adaylarını tek tek tanıttı.

İHSANOĞLUNDAN ÜÇ HİLAL AÇIKLAMASI

Tanıtımın ardından Ekmeleddin İhsanoğlu vatandaşlara seslendi. İhsanoğlu Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk duyuyorum şeref duyuyorum, MHP ile beraber yürümekten gurur duyuyorumBu yürüyüş kutlu bir yürüyüş. Mhp bu yürüyüşle iktidara yürüyor. İlk defa Türkiyede millet artık bu kadar süre sonra yeter söz milletindir diyecektir. dedi.

TEK PARTİ İKTİDARI İLE YENİ TÜRKİYE Mİ OLUR?

Ekmeleddin İhsanoğlu AK Partinin yeni Türkiye sloganına değindi, 12 seneden beri büyük Türkiyeyi kuramayanlar yeni Türkiye kurma sevdasındalar. Peki bu yeni Türkiye son 12 seneden farklı mı olacak. Tek parti iktidarı mı olacak? Her şey tek elden mi olacak? Yani tek parti iktidarı kurmakla yeni Türkiye mi olur? Yoksa çok eski Türkiye mi olur? Bunu artık kimse kabul etmiyor. Türkiye gerçekten yenilik istiyor. Bu yeniliği sunan MHPdir. Onun milliyetçi muhafazakar kadrolarıdır. Onun dünya tecrübesi olan kadrolarıdır dedi.

Konuşmaların ardından meydana getirilen iki kurbanlık koyun, dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra milletvekili adayları meydanda bulunan vatandaşları selamlayıp, esnaf ziyaretinde bulundu.






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024